Elmenekültök a 2026-os választások előtt, vagy reménykedtek még a kormány váltásban?
2018ban látszott totális médiakontroll, osztogatások, lőrincke 100 milliárdos vagyongyarapodása, brutál korrupció, lázár, szíjártó stb stb felsorolni is sok lenne a magyar népet nem zavarják.
Itt már nem lesz változás, a magyar népnek ez a rendszer kell, akkor ez kell.
Én egyenlőre maradok, de én a szerencsés réteghez tartozom.
Ház van, autó van, gyermeket nem tervezek vallani.
Ha lesz egy párom, aki viszont szeretne gyereket, biztosan elmegyünk.
A jelenlegi kormányt esélytelen megbuktatni, hogy ha az ellenzék össze fogna még akkor sem sikerülne. Hiába mondják hogy a magyarnép az birka, és nem mer kiállni sajátmagért, van egy pont, ahol már a magyarok sem fognak lenyelni mindent. Csak időkérdése és ebből forradalom lesz.
Párhete néztem egy külföldi hírcsatornát, ahol német politikusok beszéltek az Orbánkormányról, azt volt a lényege, hogy a Fidesz saját magát fogja megbuktatni, még 2026 választások elött.
Egyre intenzívebbek a tüntetések a kormány ellen, és ezt a Fidesz is érzi.
Én is úgy vagyok az egésszel, hogy várok, de ha szükséges, akkor párhónap alatt eltudok menni az országból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!