Támogatnál egy olyan törvényt, ami megtiltaná a hazai médiumok támogatását?
Figyelt kérdés
A kormánypárti, és ellenzéki sajtóra is vonatkozna. Külföldről, és itthonról se lehessen őket pénzelni. Tartsák fent magukat piaci alapon. Ha nem megy, akkor nincs is rájuk szükség. Majd a piac eldönti melyiket hagyja életben.2023. okt. 26. 15:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
1/20 anonim válasza:
Az M1-ről, a PestiSrácokról, a Tv2-ről és az Origóról lenne szó? Mertha, megszűnne az állami támogatásuk, azt igen, azt támogatnám.
2/20 A kérdező kommentje:
Rájuk is vonatkozna. Meg a 444, partizán és hasonlókra is. Persze ők nem állami támogatást kapnak, hanem külföldi adományokat.
2023. okt. 26. 15:18
3/20 anonim válasza:
A 444, partizán és hasonlók álltalában magáncégként vannak bejegyezve. Tehát, gyakorlatilag a szabad piacot befolyásolnád. Én ezt nem tudom támogatni. Azt igen, hogy ne menjen ennyi állami támogatás a médiában. Az egyik közpénz, a másik magánvagyon.
4/20 anonim válasza:
1 A legtöbb jobboldali médiumnak most sincs SEMMI állami támogatása. Itt elmagyarázza nektek https://www.youtube.com/watch?v=nLjsfxDxID0
5/20 anonim válasza:
A dollármédia viszont már nem létezne Soros támogatás nélkül. Nagy különbság!😅
6/20 anonim válasza:
Nem, minden hol támogatva van. Az egy másik kérdés, ki hogyan és kit. M1 is kapja meg, mint köz TV,de a vezetőségébe minden parlamentbe jutott párt delegálhat embert. Jelen pillanatban az M1 a FIDESZ párt TV.
7/20 anonim válasza:
4, én egy darab válaszoló vagyok, semennyire sem többesszám, igy nem tudom értelmezni azt, hogy nektek. Miért használsz többesszámot?
8/20 anonim válasza:
6 Súlyos tévedás! Egyáltalán nincs támogatva. Mondom nézd meg A legtöbb jobboldali médiumnak most sincs SEMMI állami támogatása. Itt elmagyarázza nektek https://www.youtube.com/watch?v=nLjsfxDxID0
9/20 anonim válasza:
Az adófizetők pénzén miért kell hogy agymosás menjen?
10/20 anonim válasza:
Hát nem tudom mi lenne jó, annak örülnék ha sok pártatlan média lenne de hogy ezt hogy lehetne elérni azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!