Miért szavaztál a FIDESZ-re?
"Kérem, most csak azok írjanak hozzászólást, akik a FIDESZ-re szavaztak."
Szavazás: "Én nem szavaztam a FIDESZ-re."
Most akkor a nem fideszesek részt vehetnek a szavazásban, de nem írhatnak kommentet? (Pedig már meg is tették...) :)
#2 jogos, sokat gondolkodtam, hogy szerepeljen-e az adott opció. Végül úgy gondoltam, érdemes teret hagyni azoknak is, akik másra szavaztak, csak a kommentek mellőzését kérem. Úgy látom nem mindenki tartja tiszteletben a kérésem, reméljük a többségnek sikerül. Valójában kíváncsi lennék mindenki véleményére, de az elvinné a lényeget és olyan vita kerekedne belőle, amit száz másdik helyen is megtesz a két oldal.
Én abszolúlt semleges vagyok, elismerem a kormányunk eredményeit és erőfeszítéseit, de számos dologgal szemben messzemenően kritikus vagyok.
Több oka is van, hogy a fideszre szavaztam. Például ilyen a családtámogatási rendszer, az adókedvezményeket sokkal jobbnak tartom, mint a segélyezést.
Sokat fejlődött az ország az elmúlt években, sok szép helyen jártunk, feljesztéseket, felújításokat láttunk mindefelé. Persze a covid miatt mindenhol volt visszaesés, nálunk is, de ez elkerülhetetlen. Általánosan úgy látszik, hogy jobban élnek az emberek, mint korábban.
Elcsépelt dolog a migránsellenesség, de meg lehet nézni, hogy mi megy a franciáknál meg a németeknél, esetleg a svédeknél, akik ezrével fogadtak be ezekből, ahhoz képest nálunk béke és nyugalom van.
Meg aztán, nem látok alternatívát, a jelenlegi ellenzékből kb senki nem alkalmas egy ország vezetésére. Még egymással is alig tudtak megegyezni, az összerakott program pedig megvalósíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!