Miért csodálkoznak egyes emberek,miközben ők maguk szavaztak a fideszre?
Rengeteg posztot láttam főként kistérségben élő vidéki emberektől,hogy az infláció miatt elég nagy gondjaik vannak,és lekell mondaniuk olyan élelmiszerekről mint pl a sajt. És rengetegen kérdeznek,hogy tudnak úgy főzni,hogy vannak gyerekeik és olcsón kijöjjenek.
Debrecenben és jó pár helyen elég nagy balhé volt az akksigyár miatt jogosan.
Előre is elnézést kérek,aki nem tett így,de többségében olyan emberekről beszélünk akik a fideszre szavaztak, tehát ergo arra az életkörülményre is szavaztak amiben most élnek. Ja,hogy elhitték hogy mzp fiainkat vinné ukrajnába,és h ne legyen a Gyurcsány,hát az ilyet én nem tudom sajnálni. Élvezzék azt amit megfőztek maguknak. És a helyzet az,hogy most is bekajálják,hogy Brüsszel miatt nem tudnak normálisan enni,miközben Orbán a komplett költségvetést hazavágta,hogy megvegye a bizonytalan szavazókat és a nyugdíjasokat(nekik is szeretnék gratulálni).
Én nem csodálkozom, mert nem járok szavazni, igazándiból értelmetlennek tartom, nincs kire, a mai magyar pártok közül egyikre se fogok szavazni, mert a vége mindig az a saját és érdek köreik zsebének tömése. Ehhez én nem kellek. Mindegyik elő adja, hogy milyen szar a helyzet pénzügyileg gazdaságilag aztán annyira szar mit az alábbi videón:
https://www.youtube.com/watch? =YbPG7zEAwkw&ab_channel=B%C3%A1torM%C3%A9dia
szegény Unilever is biztos rá van szorulva a mi pénzünkre, ezt támogassam.
Mert a múlt határozza meg a jelent is, a múlt helytelen döntései miatt tartunk itt ahol tartunk. Papírforma szerinti volt rendszerváltás, papíron minden szépen le van írva, volt itt minden csak egyeseknek.
DE egyébként az Unilevert benéztem azt kivételesen nem mi, hanem az Unilever állja a beruházást, vagy ki tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!