Miért csodálkoznak egyes emberek,miközben ők maguk szavaztak a fideszre?
Rengeteg posztot láttam főként kistérségben élő vidéki emberektől,hogy az infláció miatt elég nagy gondjaik vannak,és lekell mondaniuk olyan élelmiszerekről mint pl a sajt. És rengetegen kérdeznek,hogy tudnak úgy főzni,hogy vannak gyerekeik és olcsón kijöjjenek.
Debrecenben és jó pár helyen elég nagy balhé volt az akksigyár miatt jogosan.
Előre is elnézést kérek,aki nem tett így,de többségében olyan emberekről beszélünk akik a fideszre szavaztak, tehát ergo arra az életkörülményre is szavaztak amiben most élnek. Ja,hogy elhitték hogy mzp fiainkat vinné ukrajnába,és h ne legyen a Gyurcsány,hát az ilyet én nem tudom sajnálni. Élvezzék azt amit megfőztek maguknak. És a helyzet az,hogy most is bekajálják,hogy Brüsszel miatt nem tudnak normálisan enni,miközben Orbán a komplett költségvetést hazavágta,hogy megvegye a bizonytalan szavazókat és a nyugdíjasokat(nekik is szeretnék gratulálni).
Nézd meg hogyan élnek az emberek Indiában, Venezuelában és még sorolhatnék 150 országot ahol rosszabbul élnek az emberek.
Az árfigyelő és a kötelező akciózás nagyon hatékony eszköz lesz az árstop kivezetése utáni időszakban. Végre eltűnnek a kamu akciók az élelmiszerüzletekből, amikor egy terméket egy fiktív magas árról áraznak le.
Most már lesz valódi verseny az élelmiszerüzletek között, megszűnik a kartellezés, ami eddig volt jellemző.
Ezt a Fidesz nagyon helyesen tette!
Bulgária, Románia, de a balti államok a lengyelek illetve a szlovákok sem élnek fényesebben.
1. Mi alapján állítod, hogy ki szavazott a Fideszre?
2. Mi alapján állítod, hogy ha valaki a Fideszre is szavazott, akkor minden döntésükkel egyet kell érteni, és ne lehetne valaki elégedetlen ha valami hátrányosan érinti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!