Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a különbség Orbán, és...

Mi a különbség Orbán, és Soros közt?

Figyelt kérdés
Szerintem nem sok. Soros tanította Orbán Viktort amúgy.

2023. okt. 20. 16:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem! Aki cigány az nem magyar, aki zsidó az sem magyar, és aki néger az ugyanúgy nem magyar!
2023. okt. 21. 22:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem érdekel amúgy a vallás a zsidó az egy rassz!
2023. okt. 21. 22:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Szeretsz te kötekedni, és szerintem arra megy ki ez az egész, hogy fél bosszants, hogy aztán lehessen azt mondani azt rám, hogy antiszemita vagyok. Ugye?
2023. okt. 21. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Magyarországon hivatalosan a zsidóság vallásközösség, nem pedig nemzetiség. Maguk a zsidók persze különböző módon viszonyultak és viszonyulnak a magyarságukhoz, van köztük aki teljesen magyarnak tartja magát, van aki elsősorban zsidónak, másodsorban magyarnak, de ez igazából igaz lehet bárkire, pl. egy felmérés szerint a budapestiek többsége előbb tartja magát európainak, mint magyarnak.

Az viszont hogy a zsidó egy külön "rassz" lenne teljes mértékben áltudományos náci humbug.

2023. okt. 22. 12:15
 15/18 A kérdező kommentje:

Magyarországon pont Budapesten van a legtöbb zsidó.

Nézz utána néhány zsidó színésznek, vagy színésznőnek az interneten, mert van különbség!

2023. okt. 22. 13:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Az egyik zsidó, a másik csak félig az
2023. okt. 27. 15:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem. Ahogy el nézem Orbánt lehet, hogy egy disznó.
2023. okt. 28. 15:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Orbán nem zsidó, de Soros zsidó.
2023. okt. 28. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!