Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz etnikai párt? Kis...

A Fidesz etnikai párt? Kis Grófo, Győzike, Lungodróm jelentik a 2/3-ados különbséget? A kisebbség adja a többséget?

Figyelt kérdés

2023. jún. 20. 08:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem. A Fidesz egy centrista néppárt, amely a társadalom többségét szólítja meg (50% felett kapott múltkor is)
2023. jún. 20. 08:55
 2/28 anonim ***** válasza:
82%

Igen!

És ha kétségeid lennének, akkor a tetteikről biztos felismerhetők!

2023. jún. 20. 09:01
 3/28 A kérdező kommentje:

Jó mondjuk azzal nem számoltam hogy butácska fidesz szavazók is hozzászólhatnak.

Centrista néppárt? Ez valami vicc délelőtt? :DD

Azért zárta ki soraiból az Európai Néppárt mi?

A Fidesz egy nemzeti és vallási mázzal leöntött populista illiberális anyagi érdekcsoport, ami a pénzlenyúlásra szövetkezett pártelit által az átejthető egyszerűbb szavazók támogatásából élősködik a tisztes magyarokon kiszolgáltatva az országot az idegen főleg keleti tőkének.

2023. jún. 20. 09:02
 4/28 anonim ***** válasza:
9%
4: Nem zárták ki sehonnan. A Fidesz lépett ki abból az egyre inkább libsi irányba tartó társaságból. Amúgy Orbán Viktor a mai napig a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke.
2023. jún. 20. 09:05
 5/28 anonim ***** válasza:
88%

El is felejtettem!

Mekkora volt, mikor a kismalac így szállt le a bicikliről! 😂😂

Mielőtt kitették őket gyorsan kiléptek!

2023. jún. 20. 09:18
 6/28 A kérdező kommentje:
6. És ezt még le is írja. Komolyan a fideszes törzsközönségben megszűnt minden kritikai gondolkodás a Fidesz irányában? :(
2023. jún. 20. 09:22
 7/28 anonim ***** válasza:
28%

#7 2006 ősze óta nem volt választás amit megnyertetek volna, pedig volt 4 parlamenti, 3 európai parlamenti és 4 önkormányzati választás. De még mindig nem értitek meg hogy ha ugyanazt csináljátok ugyanúgy, akkor az eredménye is ugyanolyan lesz.

Nem gond, engem nem zavar, nekem tetszik a fidesz-kdnp kétharmad. De lassan felnő egy generáció aki nem is ismer másféle többséget, te meg most is ugyanazt a lemezt nyomod: szidjuk, mocskoljuk a lehetséges szavazókat, hogy tuti ne legyen kedvük rátok szavazni.

Hajrá!

2023. jún. 20. 09:28
 8/28 anonim ***** válasza:
47%

Én úgy vettem észre régen, hogy vannak dolgok, amiért ők is szégyenkezve hallgatnak.

Ma sajnos mindenbe bele állnak zokszó nélkül vagy tényleg nagyon elszaporodtak a neten a bértrollok.

2023. jún. 20. 09:44
 9/28 anonim ***** válasza:
83%
A fidesz már az egyszerű prolik, a nyugdíjasok és a cigányok pártja, a primitív propagandájukkal ezeket célozzák már csak, mivel tudják, hogy nyugdíjasból és cigányból lesz egyre több a jövőben.
2023. jún. 20. 09:50
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Jaja, nem Fideszt zárták ki. Önként függesztette fel magát, vagy 3x is, mire végül kibasz... önként kiléptek. 🤡
2023. jún. 20. 11:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!