A Fidesz etnikai párt? Kis Grófo, Győzike, Lungodróm jelentik a 2/3-ados különbséget? A kisebbség adja a többséget?
Igen!
És ha kétségeid lennének, akkor a tetteikről biztos felismerhetők!
Jó mondjuk azzal nem számoltam hogy butácska fidesz szavazók is hozzászólhatnak.
Centrista néppárt? Ez valami vicc délelőtt? :DD
Azért zárta ki soraiból az Európai Néppárt mi?
A Fidesz egy nemzeti és vallási mázzal leöntött populista illiberális anyagi érdekcsoport, ami a pénzlenyúlásra szövetkezett pártelit által az átejthető egyszerűbb szavazók támogatásából élősködik a tisztes magyarokon kiszolgáltatva az országot az idegen főleg keleti tőkének.
El is felejtettem!
Mekkora volt, mikor a kismalac így szállt le a bicikliről! 😂😂
Mielőtt kitették őket gyorsan kiléptek!
#7 2006 ősze óta nem volt választás amit megnyertetek volna, pedig volt 4 parlamenti, 3 európai parlamenti és 4 önkormányzati választás. De még mindig nem értitek meg hogy ha ugyanazt csináljátok ugyanúgy, akkor az eredménye is ugyanolyan lesz.
Nem gond, engem nem zavar, nekem tetszik a fidesz-kdnp kétharmad. De lassan felnő egy generáció aki nem is ismer másféle többséget, te meg most is ugyanazt a lemezt nyomod: szidjuk, mocskoljuk a lehetséges szavazókat, hogy tuti ne legyen kedvük rátok szavazni.
Hajrá!
Én úgy vettem észre régen, hogy vannak dolgok, amiért ők is szégyenkezve hallgatnak.
Ma sajnos mindenbe bele állnak zokszó nélkül vagy tényleg nagyon elszaporodtak a neten a bértrollok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!