A Fidesz etnikai párt? Kis Grófo, Győzike, Lungodróm jelentik a 2/3-ados különbséget? A kisebbség adja a többséget?
Kérdező,
Elfelejtetted, hogy mit kérdeztél, vagy mi a probléma? Hirtelen jött ez a kánikula, megértem. Idézlek téged:
"Pusztán pragmatikus szempontból kérdeztem választástechnikailag, hogy az etnikai szavazóközönségen múlt-e a Fidesz győzelem, sőt a 2/3-ad?"
Erre mondtam én azt, hogy értelmes embernek ilyen nem jut eszébe, mert a társadalom töredékének a töredékét teszi ki a cigányság. Amit te kérdezel, az nem "választástechnikailag", hanem egyszerűen matematikailag lehetetlen.
"egy bizonyos része le se szarja, hogy ki van kormányon, a többi vagy elmegy szavazni, vagy nem"
Persze, hogy nem érdekli őket, de néhány ezresért, kis krumpliért, vagy közmunkáért leszavaznak arra, akire mondják nekik. Így megy ez.
#17 Igen, az.
Ismered a populista szó jelentését is?
Egyáltalán nem negatív egy pártra nézve az ha populista.
Populizmus:
"A nép többségi akaratával összhangban tett erőfeszítésekkel, gyakran kivitelezhetetlen ígéretekkel operáló irányzat. A populisták többnyire azt állítják, hogy az „egyszerű emberek” oldalán állnak."
A populista egy negatív jelző. Az is volt és lesz. Hiába próbáljátok ennek a szónak a jelentését is meghajlítani…
Ha nektek tényleg az a benyomásotok, hogy a nép gondolatait teljesítik es nem a saját értékrendjük es érdekeik mentén politizálnak akkor nagyon sajnállak titeket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!