Mit szóltok ehhez?
Magyarország az EGYETLEN EU és NATO tag aki az invázió után leült tárgyalni Putinnal…
Mi lesz ha ezek után az EU és NATO is kivág ?
11:45
Mondja az aki lecsökkent egy azaz 1*.-ra…
Ezt egyedül te érted el, vagy céges account és cserélgetitek, de most te vagy műszakban?
"A háttérben mindenki gőzerővel egyeztet az oroszokkal nehogy odab.sszanak egy taktikai atomot de hivatalosan nem ülnek le tárgyalni."
No várjunk: itt senki sem arról beszél, hogy tilos szóba állni Putyinnal. Nyilván mindenki egyeztet vele, az lenne a nagyon nagy baj, ha nem így lenne. Az ilyen személyes látogatásoknak viszont diplomáciai üzenete van: barátkozunk, közeledünk egymáshoz. Na ez az, amit baromira nem illendő így csinálni.
Az ilyen találkozók nem a tárgyalásról szólnak elsődlegesen, hanem etikettről. Olyan ez, mint kirakni a fb-ra, hogy ti partnerek vagytok, ti komolyan gondoljátok. Ezzel Orbán Viktor komoly diplomáciai gesztust Putyin felé.
Kérdezőcske biztos új infó, de:
1. az nem *, hanem pipa,
2. a valóság sajnos független a degenerált képességeidtől.
“ Ott kezdődik a baj, hogy pipákban méred a képességeidet:)”
😀 Én?
A baj ott kezdődik, hogy 1 pipásként te oktatod ki a másikat…
Amúgy nem kommentelgetek csak láttam hogy az egyik újság megírta, hogy ez nagy blama így gondoltam kiírom…nem kommentelgetek mert ahogy látom az utóbbi időben Fideszes komcsik itt is aktívabbak mint mi liberálisok.
Dehogy oktatlak:)) esélytelen dolgokkal nem foglalkozom.
Te ostobán fogsz meghalni.
Tárgyalni minek?
Háború kell, semmi tárgyalás. Az pörgeti az üzletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!