Magyarország de facto NATO és EU-tag-e még, vagy már látens módon a BRICS-hez és a Türk-tanácshoz tartozik?
ez EP az nem egy bíróság
érdekes, hogy itt ordítanak a lyógállamiságról egyesek, aztán meg azt magyarázzák, hogy az EP-nek joga van törvényeket hozni, joga van bíráskodni, és joga van végrehajtani is
tudjátok, nusikaista hülyék, ez a három hatalmi ág, ami a jogállamban szétválasztásra kerül
Olvasd el a kérdést birka! Hol van szó benne forrásokról, amit az átláthatóság hiánya és magas korrupció miatt jogosan vontak meg? Az egybites kifejezést is tőlünk loptad te szerencsementes...
"11, a nemzetközi biróság, nem az EP, kérlek nézz utána, hogy mi is van Strassburgban"
akkor mégegyszer : magyarországtól nem jogi ítélet alapján vonják el a forrásokat, hanem "aggodalmakra" és "vizsgálatokra" hivatkozva
nyilvánvalóan azért, mert egy jogi eljárásban soha nem nyernék meg donáth annai hülyeségekre hivatkozva
de nyilván ez szerintetek jogállam és demokrácia, hogy addig tartok fenn egy kamu eljárást, ameddig hatalmba nem tolok egy hűséges cipőnyaló donáth-dobrev tandemet
"de ettől a Strassbugi biróság nem lesz egyenlő az Európai Parlamenttel és a magyar kormánynak ugyanúgy joga van biróságra menni egy be nem tartott szerződés miatt, mint az Európai Parlamentnek."
tehát akkor egyetértünk abban, hogy nem jogi alapon vonnak el magyarországtól forrásokat, hanem politikai alapon
egyetértünk továbbá abban, hogy egy vizsgálati periódust szintén nem jogi alapon, hanem politikai alapon folytatnak le választástól választásig
miért perelné be az EU-t magyarország strassburgnál?
miért pereskedne hosszútávú együttműködésért egy olyan szervezettel ami alapvetően nem vevő rá?
na ez a válasz a kérdésre, hogy miért inkább koreai kapcsolatokat keres a kormány
köszi nusikaista hülyék!
tehát akkor egyetértünk abban, hogy nem jogi alapon vonnak el magyarországtól forrásokat, hanem politikai alapon
nem, én ilyet nem irtam sehol, én csupán arra hivtam fel a figyelmet, hogy van lehetősége tenni a magyar kormánynak, egy független nemzetközi biróságnál, azellen, ami korábban állitva volt, vagyis, hogy ők nem tartják be a szerződést.
Én semmire nem célzok, semmivel nem értek egyet és semmit sem akarok ebből kihozni, egyedül annyit, hogy a magyar kormánynak joga van arra, hogy fellépjen egy ilyen ügyben.
nincs lehetősége addig ameddig az EU semmilyen döntést nem hajlandó hozni, csak fenntart egy kamu eljárást
ezt felfogod?
ha meghozna bármilyen döntést azonnal szétperelhetné magyarország
szerinted miért tart már 12 éve a jogállamiság eljárást, amit még egy portugál kommunista politikussal indítottak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!