Azokat kérdezem akik legutóbb a Fideszre szavaztak újból rájuk szavaznátok azok után hogy Viktor kezet fogott Putyinnal?
8%-nyi kieső gáz nem 8%-al emeli az árakat, te nagyon debil dobrevimádó
ez olyan, hogy van 10 ember és 10 emberre elegendő élelem
ha csak 2 emberre elegendő élelmet adsz nekik, akkor mennyibe kerül 10 embert megetetni?
érted dobrevdebil? 2 embernyi kaja az kevés 10 emberre, 8 ember éhen fog halni, ezért a kaja ára nem 80%-al nő, hanem végtelenre nő, mert senki nem akar éhenhalni
Erről beszéltem, lássátok, hogy érvel egy fideszes. Azt sem fogja fel, amit olvas, pedig visszanéztem, mit írtam.
Először is, ki beszlt itt 8%-nyi kieső gázról?
8% a részesedése ma a gazpropmnak az EU-ba irányuló gázszállításokból. Árfelhajtó szerepe már szinte nulla. Ha leállítja, kicsit emelkedik az ár valahonnan pótolja az EU és vissza is esik oda, ahol előtte volt.
Senki nem fagyott meg az EU-ban te orbánimádó OKOS, mindenki visszafogta a fogyasztást (IGEN, A MAGYAROK A LEGJOBBAN), ezzel nyertek 15-20%-ot, megemelték egyéb beszállítók a termelést illetve új lehetőségek után néztek. Szóval a NYUGAT megoldotta, csak szerintetek meg a hősötök szerint putler az egyetlen lehetőség.
Na de figyelj ne égesd magad tovább, másokat debilezel, miközben még egy szöveget sem tudsz értelmezni. Menj a mandinerre aztán olvasgass, azt írják, orbán az egyetlen nyugati vezető, aki putler elé mert állni békét követelni :DDDDD
Úristen...
Elmondom mennyi a 8%.
1°C letekerése a termosztáton 7% megtakarítást jelent átlagosan.
Ez nem élethalál kérdés, ettől még nem vigyorog egy gerinces nyugati egy olyannal, aki családok 10ezreitől vette el a gyerekét és deportálta oroszországba, vagy öletett meg több 100ezer oroszt a harcban, valakinek a gyerekét, apját, férjét. Nem beszélve az ukránokról.
Csak azért, mert ő a nagy szovjetúnióról szövöget álmokat. Ja és nem vagyok kíváncsi a mesédről a nyugati ügynökök által elzavart legitim ukrán vezetőről stb. hagyjuk, azzal a mandiner vagy a fidesz oldala alatt kommentelj, ott van más ilyen is, mint te.
Ha nem jön a gazpromtól a 8% és más sem pótolja, kicsit takarékoskodunk. Tudod, amin minden fideszes röhögött a választások előtt, aztán megkapták a 776Ft/m3 átlagon felüli gázárat, ami ha 1 hónapig volt mérvadó ár a világpiacon :DDD De azóta is annyi :D
persze az azov náci barátaid, az tök oké, hogy orosz civileket öltek a háború előtt
írod náci zselé elvtársról a hőskölteményeket, pedig ugyanolyan bohóc diktátor, mint a többi jelmezes majom
tudod mi a különbség az ország gázfelhasználása és a lakossági gázfelhasználás között?
egy nagyságrendnyi
emlékszel, hogy a szánalmas proli fajtád hogy üvöltött amikor 30 forintot drágult a tojás? na ennyit az egyfokkal lejjebb tekert termosztátos baromságodról dobrevita szánalmas náciimádó egybit
35/36 Ja azov meg a kamu linkelt kép kamu nyugati címekkel hahahahaha. Meg orosz civileket öltek :D Istenem....
Szerintem nem tudod mit jelent a nagyságrend. Csak hallottad és használod, csak nem tudod mikor kell. Sebaj.
A magyar lakossági és ipari felhasználás között annyi a különbség, hogy cég fizeti-e a számlát vagy sem. Egyébként a felhasznált mennyiség a lakosság és ipar által közel azonos.
Ahogy a lakosság is letekert a termosztáton, úgy a cégek is. Kevés az olyan cég, akik nem fűtésre használják a gázt (pl műtrágya gyártás), ők ugye ha takarékoskodnak akkor kevesebb a műtrágya.
Engem nem érdekelt a tojás ára, letojom. Mint írtam a fideszesek röhögtek a legjobban a főnökkel együtt a "spóroláson" a választások előtt. Azóta a fideszesek érdekes módon megtanulták :D
Na jólvan te OKOS inkább alszok, megkaptad az 5 percet, pedig 1 másodpercet sem érdemeltél volna. Ilyen félkész állapotban kommentelni baromi nagy felelőtlenség. Ennyi álhírrel teli az agyad, akkor meg pláne.
Nem baj, a HASAS átmossa szépen az agyatok, amikor az EU tagság megszűnik, még tapsolni is fogtok :D
hasas? hogy jön ide a dobrev mamád?
az a helyzet, hogy megtapasztaltunk már, hogy milyen az amikor az agyhalott kedvenceid kezelnek egy gázválságot
nem volt vidám
"nem lesz gázáremelés"
ilyen és ehhez hasonló mondatokba bukott bele a baloldal, miközben tudták, hogy már rég eladták bagóért a gázcégeket
“ amúgy mikor fordult a dolog? egyik nap még bekönnyezel amikor énekled az internacionálét lendvai ildikóval, a másik nap meg már a polgári jobbközép a komcsi?
téma lezárva, büdös DK-s kommancsokkal nem lehet beszélni”
Ezt tudtok! SZEMÉLYESKEDNI!
1. Nem vagyok DKs, ha szavaznék…, de nem szavazom el se mentem…se az OGY, se a polgisra…
2. Internacionálét nem hallgatok, de azt lehet ti szoktatok a Fidesz irodában OV posztere alatt… (Egyik sokeszű politikushaverod ki is rakta, hogy ott ülnek a tisztújíton és a falon oriásban OV posztere…
NA EZEK VAGYTOK TI! SZEMÉLYIKULTUSZ párt… Am melyik keleti haverotoktól jött az 5let, hogy legyen kint poszter?
Én LIBERÁLIS vagyok, nem az amelyiktől ti rettegtek, mert vannak olyan szélsőséges törekvései amivel nem azonosulok, de ezerszer ők, mint a narancs, aki tele van régi komcsikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!