Azokat kérdezem akik legutóbb a Fideszre szavaztak újból rájuk szavaznátok azok után hogy Viktor kezet fogott Putyinnal?
18:40
Csak nem Mi Zászlósunk vagy?
"Embereket gyilkoltat meg Putyin,inkább lejjebb veszem a fűtést."
Rendben de akkor legyél következetes. Ne vegyél amerikai, izraeli, francia árut sem.
de az amerikaiak csak rossz embereket ölnek, és az amerikai raktéták meseszerűen elkerülik a civil áldozatokat
nem nézel amerikai filmeket?
nem könnyeztél meg a ryan közlegény megmentésén?
ember vagy egyáltalán?
" az amerikai raktéták meseszerűen elkerülik a civil áldozatokat"
Irakban és Vietnamban erről örömódákat zengenek.
Látom megint az USA a téma…
De bezzeg akkor azokról miért nem irtok aki 2x leverte a forradalmat? 1848 és 1956.-ban is? Sőt 2. VH bombáikkal tele az ország, múltkor is hírekbe volt, hogy épp a katasztrófavédelem hatástalanítja…
emlékszem 56ra
egy bizonyos Apró Antalra, Donáth Ferencre, Vásárhelyi Miklósra, Bauer
honnan ismerősek ezek a nevek?
te tudsz segíteni?
48ban pedig ugye az osztrákok, hát hogyne emlékeznék rájuk
hitlert is az osztrákoknak köszönhetjük ugye
érdekes, hogy 1848ról is putyin tehet szerintetek, de a tanácsköztárságot, az 50 év szocializmust, a 8 év baloldali kormányzást, 2006-ot nem szabad emlegetni, mert az már régen volt
bezzeg 1848!
szerintem haynau is orosz volt
21:18
Veled ellentétben én nem éltem a kommonizmusban 1 másodpercet sem, nemhogy tanultam ott…
Szerencsére Mozaikos könyvekből tanultam (és nem a PÁRT által kiadottról)…amit a te komcsid pártod mára ellehetetlenített…
Bár nàlatok 56 ellenforradalom, ugye?! Azért nem is emlékeztek most se meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!