Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaznátok az alábbiak...

Kire szavaznátok az alábbiak közül egy köztársaságielnök-választáson?

Figyelt kérdés

2022. febr. 23. 22:32
A kérdező szavazást indított:
Iványi Gábor
Róna Péter
Novák Katalin
Kövér László
28 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Fogalmam sincs kik ezek (hála az égnek nem nézek TV-t meg nem butítom magam a cirkusszal) úgyhogy egyikre se

Köztársasági elnöknek egy közismert, és hiteles személy kell. Annak idején pl. Göncz Árpád ilyen volt, nem egy random név akit előrángattak a biliből

2022. febr. 23. 22:38
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

#1, Iványi Gábor neve nem mond semmit?

Szomorú...

2022. febr. 23. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Huh, egy adócsaló vezet? Ez elég szomorú...
2022. febr. 23. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
#2 Zsákfalúban él. Mit vársz tőle?
2022. febr. 23. 22:45
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

#3 csak az a nem mindegy, hogy miért "csalt adót"... Ami nem is adócsalás, hanem adótartozás.

Mert más ugye össze-vissza, a kiskapukon keresztük nyíltan, szándékosan csalhat adót, hozzá még bejelentésre sem megy ki a NAV, de Iványit nagyon meg kell hurcolni, mert rászorulókon segít...

2022. febr. 23. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
5: Ha én segítek rászorulókon, akkor onnantól nekem sem kell betartanom a törvényeket?
2022. febr. 23. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

#6, melyik a jobb? Hogyha valaki csak lop, és annak nincs semmi következménye, vagy ha valaki hátráltatás mellett segít másokon, és ezzel párhuzamosan nem tudja az adót befizetni, és emiatt meghurcolják?

Nem, a törvényszegés semmilyen formában nem lehet helyes. Csak a körülmények a nem mindegy.

2022. febr. 23. 23:01
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

1-es vagyok. Nekem sajnos tényleg nem mond semmit. Most rákerestem, talán szomorú hogy nem tudom a nevét, mert karitatív tevékenységgel sok emberen segít, ugyanakkor egy halom hozzá hasonló személy nevét ti se tudjátok, és eddig az ő nevét se ismertétek, csak gondolom most, mert előrángatták mint nyuszit a kalapból.

Persze lehet itt beszólogatni hogy zsákfaluban élek, aminek őszintén szólva nemtudom mi köze van ehhez így közel 100%-os internetlefedettség mellett. Egyszerűen nem követem már se a facebookot, se a különféle politikai újságokat ilyen "napi cirkusz" témában. Rájöttem hogy túl sok időt vesz el fölöslegesen. Néha ide gyakorira feljövök és "örömmel" látom hogy az emberek hozzáállásában nem történt semmi, továbbra is teljes széthúzás van, egymást gyűlöljük ahelyett h a politikai elitet űznénk el ebből az országból végre.

Kövérről pl. mégiscsak rájöttem h ő a bajszos figura, az ő nevét ismerem, bár őszintén h mit tett le az asztalra azt nem tudom. A másik két ember nevét még csak hallomásból se ismerem és nem is veszem a fáradságot hogy rákeressek. Elvégre nem is szavazhatok rájuk mert ez a demokráciának csúfolt valami nem teszi lehetővé (bezzeg ez ellen senki sem lázadozik), szóval kicsit se érdekel az ügy.

2022. febr. 23. 23:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt megüzente Orbán mire számítsatok. Az Iványi Gáborok, akik segítőkezet nyújtanak a kiszolgáltatottak.

[link]

Bayer is megüzente: Élvezet lesz vége leszámolni veletek.

(Aki a szegényeket támogatja)

2022. febr. 24. 02:09
 10/13 A kérdező kommentje:

"Fogalmam sincs kik ezek (hála az égnek nem nézek TV-t meg nem butítom magam a cirkusszal) úgyhogy egyikre se

Köztársasági elnöknek egy közismert, és hiteles személy kell. Annak idején pl. Göncz Árpád ilyen volt, nem egy random név akit előrángattak a biliből

(...)

A másik két ember nevét még csak hallomásból se ismerem és nem is veszem a fáradságot hogy rákeressek."

Most elmondod, hogy nem követed a politikát, majd megkérdőjelezed a közismertségüket. Aki követi a politikát elég jól ismeri Iványi Gábor nevét, és a többiét is. Iványi keresztelte Orbán gyerekeit, aztán Orbán, miután ellene fordult, megfúrta az egyházát. Nem ismerte el történelminek, így jelentős támogatásoktól estek el. Valószínűleg Göncz idején még követhetted a politikát, és őt is csak azért ismerhetted.

"Elvégre nem is szavazhatok rájuk mert ez a demokráciának csúfolt valami nem teszi lehetővé (bezzeg ez ellen senki sem lázadozik), szóval kicsit se érdekel az ügy."

Igazad van, nem szavazhatsz rájuk, de már megint olyat állítasz, amit nem tudhatsz, ha nem követed a politikát. Nem igaz, hogy senki se lázadozna ez ellen. Lehet a lázadozás minősége nem a legjobb, de a közéletben rendszeresen visszatérő téma a köztársasági elnök közvetlen választása. Most is benne van az ellenzék programjában. Többször el is mondták most a kampányban meg korábban is.

2022. febr. 24. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!