Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ítélik el az LMBTQ-ra...

Miért ítélik el az LMBTQ-ra vonatkozó véleményeket?

Figyelt kérdés

Ha én úgy vélem, hogy nem normális, ha egy férfi nem képes eldönteni, hogy férfi vagy sem és hormontabletta meg átműtöttként síránkozó hangvételűen panaszkodik, ezért miért muszály cenzúrázni? Mi a baj a gondolatmenetemmel? Nem akarok kárt tenni bene, meger*szkolni, aggresszív fizikai magatártást nyújtani felé.

Ma már csak optimista lehet az ember mások iránt? Álszentkedjek és tagadjam le a gondolataimat mások előtt, másoknak meg magamnak? Majd ezek után menjek felvonulni megint sápítozni az utcára mert az anya biológiailag nő nemű és az apa biológiailag férfi nemű? Mondjak le magamról azonosság tudathasadásos kedvéért? Ez mióta demokrácia?

Ez még nem kommunista rendszer. Szólásszabadság is van ha nem tévedek. Szerepelni és hazudni nem fogok másokért. Miért kell a sértődöttet játszani, ha a téma alapból a nem normális kategóriába tartozik? Az igazság miért sértő? Miért veszi valaki magára, hogyha biológiailag nő de férfi akar lenni ezért szed hormon tabelltákat meg műtét és még az isten sem tudja mi és szerintem ez nem normális?

Legyenek, de hogy nyomást keltsenek rám bármilyen formában az zavar leginkább.

2023. okt. 16. 13:28
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
97%
#20 ki szerint bűn? A jog szerint biztos nem. Viszont a gyilkosság és az uszítás az. Csak szólok.
2023. okt. 20. 07:33
 22/49 anonim válasza:
55%

"ha egy férfi nem képes eldönteni, hogy férfi vagy sem és hormontabletta meg átműtöttként síránkozó hangvételűen panaszkodik"

De hisz ez a lényege, hogy ő eldöntötte, hogy nő a lelke és férfi kevert testből csak nő testre akarja magát alakítani. Ez a szabadság

2023. okt. 20. 13:59
 23/49 anonim ***** válasza:
33%

22: de se a lelke se a teste nem férfi.EZT NEM TE DÖNTÖD EL!

Nem vagyok transzfób de férfi soha nem lehet nő.

2023. okt. 20. 14:01
 24/49 anonim ***** válasza:
23%
#23 azt nem te döntöd el 😂😂
2023. okt. 20. 14:19
 25/49 anonim válasza:
77%

23 Tévedsz!

Ez ma már tudományos tény. Egzakt tudományos műszerekkel mérhető az agyban, hogy a transz férfinek női jellegzetességekkel funkcionáló elméje és teste van. Nem ő dönti el, hanem úgy született és ezért érzi férfi testben, hogy valójában egy nő. Tisztelni kell ezért és elfogadni, hogy nem mindenki olyan egybites mint például te

2023. okt. 20. 14:21
 26/49 anonim ***** válasza:
29%

25:igen de nem lesz nő attól még sosem.Apropó tisztelet, ha én egybites vagyok akkor te mi?Kőkorszak?? Vagy mi a f@szom???

Nézzük meg a férfi testfelépítését, a csontjai, az izomzatai, minden minden eltérő.Lélekben sem lesz nő csak nőies valamennyire.

Úgy látom ha elmondom mi a szitu jön a sok offenzív lmbtq védő majom, aki rögtön nekem ugrik.But i dont care

2023. okt. 20. 14:46
 27/49 anonim ***** válasza:
76%

#26 De az agynak is van felépítése, ami nemek szerint eltér. Most van valaki mondjuk férfi testtel, de az agya női, akkor mi van? Az agy is a test része, és amennyiben az eltér, máris nem logikus azt mondani, hogy teljes egészében férfi teste van. Csak mondjuk ha nézel egy pucér embert, akkor a faxát látod, az agyát meg nem.

Kérdésre meg:

Egyébként meg, ha már szólásszabadság. Attól, hogy elmondhatod a véleményed, nem vagy köteles beleóbégatni a világba, hogy mit gondolsz. Vagy ha megteszed, akkor gondolj arra, hogy az ellenvéleménynek is van szólásszabadsága, és lesz ott olyan ember, aki vissza fogja óbégatni az ellenvéleményt.

Nekem pl az a véleményem a témáról, hogy magasról lexarom. Hol érdekel engem az, hogy valaki random idegen transznemű, és ezzel ő mit kezd? Ő dolga. Mit változtat az én életemen, ha ő átműtteti magát, meg hormont szed? Semmit! Akkor miért kéne harsognom a véleményem, ha ez engem semmiben nem érint, ha valaki transz? Én nem leszrom. Nem látom értelmét annak, hogy véleményt nyilvánítasak olyan témában, ami engem nem érint, ráadásul az adott transznemű egyéneken kívül senkit nem érint, senkinek nem ártanak vele hétköznapi keretek között. Ahogy annak sem látom értelmét, hogy van egy mai orvostudományi álláspont, és én azzal szemben foglaljak állást, mint doktor laikus hülye, majd meggyőzhetetlenül verdessen a sheggemet a földhöz, hogy a szakértők márpedig nem azért mondják azt, amit mondanak, mert arra jutottak, amire, hanem mert elnyomják az ellenvéleményt a mást megállapító szakértők felől.

Ez így tökéletes alap arra, hogy ne lehessen valakivel érdemi kommunikációt folytati, ha már beszélünk a témáról. Az egyik félnek van egy szent és sérthetetlen véleménye laikusként, kiböfögi a világba, ha meg valaki tudományos eredményekre hivatkozva cáfolná, akkor előkapja a konteókat.

2023. okt. 20. 15:00
 28/49 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen
2023. okt. 21. 08:52
 29/49 anonim ***** válasza:
37%

"ez csak EGY VÉLEMÉNY"

Az, hogy valaki férfi-e vagy nő? :DDD

Nem, az nem csak egy vélemény (akkor sem, ha ordítva mondod, csupa nagybetűvel), hanem ténykérdés.

2023. nov. 26. 10:35
 30/49 anonim ***** válasza:
49%

Mi magyar emberek pontosan tudjuk, hogy férfiak vagy nők vagyunk-e. Ha nem tudjuk magunktól, akkor belenézünk a nadrágunkba és puskázunk.

ezért fontos, hogy Brüsszel ne erőltesse ránk, magyar emberekre az eszement genderpolitikáját. Az apa férfi, az anya pedig nő gyermekeinket pedig meg kell védeni.

Isten mindenek felett, a Haza mindenek előtt és mindent a családért!

2023. nov. 26. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!