Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért nem látják be,...

Sokan miért nem látják be, hogy Győzike egy szerethető karakter?

Figyelt kérdés
Bevallom, hogy nekem ő a kedvenc trash celebem, mert valahogy olyan őszintén jószívűnek tűnik, a családját is nagyon szereti. Az, hogy most beállt a Fideszbe csak egy mellékes szempont, attól még viccesnek tartom és végülis kellenek az ilyenek is, akik szórakoztatják az embereket.

2023. okt. 14. 07:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

"Párdon, de az államadósságot imádott pártod megháromszorozta." Imádja a zsideszt a halál. Pont arra mutattam rá, hogy rekordszinten van az államadósság, aminek a nagy részét a KádErtől örököltük, akit te viszont egyértelműen kedvelsz.

Te tényleg ennyire gyökér vagy, esetleg megjátszod magad? 60.000 milliárd Ft jelenleg az államadósság, a Fidesz előtt ez harmad ennyi volt. Hogy jön ide a kádár rendszer h*agyúka? És, hogy jön le neked az, hogy én ezt a rendszert kedvelem, amikor még gyerek voltam, jóformán nem is emlékszem rá. Nálatok tényleg nagyon komoly gondok vannak..

2023. okt. 19. 15:28
 22/24 Kroms ***** válasza:
0%

"Hogy jön ide a kádár rendszer h*agyúka?"

Kedves "h*agyúka", talán úgy, hogy a kedvenc komcsi diktátorod kezdte el az ország eladósítását és azóta is csak annak a kamatait fizetjük...

2023. okt. 19. 18:47
 23/24 anonim ***** válasza:
74%

#12 Ébredj és nőjj fel!

Az más kérdés, hogy tökéletesen igazad van, milliméter pontosan így volt minden, ahogy leírtad. Én remélem, hogy lesz valaha olyan párt, aki képes becsülettel kormányozni és nem ilyen mértéktelen lopásokkal rontani Magyarország helyzetét. Utólag, így 60 évesen azt látom, hogy a 80-as években csoda jó volt nekünk!

2023. okt. 20. 18:40
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon rengeteg olyan igénytelen ember van, akinek tökéletesen megfelelnek ezek a trash celebek is. Szerencsére, én igényes emberként nem tartozom közéjük.
2023. okt. 21. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!