Sokan miért nem látják be, hogy Győzike egy szerethető karakter?
Mi a szerethető benne?
- buta mint a föld
- hangos
- magabiztos de mellette iq nuku
- nagyképű
Hát tényleg imádnivaló
Esküszöm nem vagyok az az alkat, aki Wagner operát hallgatva Hölderlint olvas a kisujját eltartva. De egy ideális világban trash celebek nem kormánytagokkal pózolnak, hanem a kereskedelmi médiában szórakoztatják az ilyen színvonalra vágyókat.
Úgyis a Horthy-korszak a Fidesz kedvence. Nekem egyáltalán nem az, de mindegy. El tudjuk képzelni a mélyen vallásos, nemesi származására büszke, tengerész veterán, fehér lovon lovagló, több nyelvet beszélő Horthy Miklós kormányzót Győzike társaságában? Hát nem igazán.
Valahogy még sosem láttam az Ormányékat Horthy-szobrot avatni vagy akár csak koszorúzni. Zsinagógában, meg zsidó egyesületek vendégeként, vagy éppen ócska celebek társaságában viszont annál többször. Vagyis lehet, hogy szavakban nagyon "Horthysta", de szavakban amúgy "nemzeti" is, csak a tetteiben sosem az. Nem véletlenül mondta anno, hogy ne azt nézzük, amit mond, hanem amit csinál.
Győzike egy köztörvényes bűnöző, aki csak a Fidesz miatt nem ül börtönben az adócsalásai miatt.
Emellett buta mint a föld, csak azok kedvelik, akik az alsó 30%-ba tartoznak iq tekintetében, és tudnak röhögni azon, hogy valaki még náluk is butább.
"olyan őszintén jószívűnek tűnik"
Nem, csak buta, mint a vállfa, amin lóg az ingem.
Emellé nagyon harsány, és feltűnési viszketegsége is van, szerintem borzasztóan irritáló alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!