Miért van betiltva a nemesség?
"Szívesen beszélgetnék azokkal, akik lemondó, bunkó módon beszélnek a másikról."
Úgy érted, pl. magaddal? Vagy szerinted az nem lemondó, bunkó szöveg, hogy "itt Magyarországon mindenki mindent irigyel a másiktól"?
41. Sajnos ez a magyar mentalitás. Nem csak én gondolom így, de nyugodtan kérdezz utána.
Ugyan kíváncsi lennék, 31-es miért táplál ekkora gyűlöletet azok felé, akik nemesi leszármazott emberek.
"ez a magyar mentalitás. Nem csak én gondolom így"
Azt tudom, de attól még nem lesz igaz, hogy "ez a magyar mentalitás".
A magyarok is csak pont ugyanannyira sokfélék, mint más nemzetek tagjai. Kár általánosítani.
45. Nem fogod, mert nem tudod.
Nem tudod alátámasztani hogy nincs igazam. Így érvényét vesztette egy "vita". :)
Szép estét kívánok. A károgóknak is, akik irigyek. :)
"Nem fogod, mert nem tudod. Nem tudod alátámasztani hogy nincs igazam."
Vagy csak van jobb dolgom is.
Kedves kérdező!
Miért legyen érvényben egy feudalista törvény 2023-ban? Azért nincs, mert egy szekuláris, elvileg demokratikus államban semmi értelme nincs a nemesség intézményének. Megjegyzem most is el tudsz dicsekedni azzal, hogy ki volt és mit tett az ükapád, maximum senkit nem érdekel.
49 kérdező.
Sajnos ők nem értik amiről beszélünk. Csak Magyarország van teljesen gazdaságilag és szellemileg lemaradva a Nyugattól, Ausztria közelébe nem érünk.
Egyébként ott még én is fel tudnám venni a nemesi címet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!