Miért van betiltva a nemesség?
32. Te mit tudsz felmutatni a családodról?
Egyszer úgy elbeszélgetnék egy ilyen buta emberrel élőben.. Interneten nagy a szája.. 😅😪
"büszke vagyok rájuk ... iskola igazgató ..."
Akkor tanuld meg helyesen leírni a foglalkozásukat, hogy ők is büszkék lehessenek rád: iskolaigazgató. ;-)
34. Köszönöm, van hogy sajnos a telefon javit, mivel 3 nyelv van a billentyűzeten használatban.
A lepontozás meg nem engem minősít. :)
Tényleg, az egyik felmenőm Neumann János-t is tanította, mellette Szilárd Leóval. :)
Egyébként is bigótt az, aki csakis a helyesírásba tud belekötni. Más nincsen? :)
Egyébként ezt arccal is vállalod, nedves válaszoló? :)
*kedves
Na, erről beszéltem.. :)
Kedves kérdező!
Engem nem érdekel, hogy milyen címet használsz, amíg nincs semmi jelentősége, de nem vagyok hajlandó bárkit is külön tiszteletben részesíteni, mert valamelyik őse kapott egy nemesi címet.
37. Senki nem erről beszélt.
Bár igazából itt Magyarországon mindenki mindent irigyel a másiktól. :)
"itt Magyarországon mindenki mindent irigyel a másiktól"
Nem, egyáltalán nem mindenki. Még akkor sem, ha saját magadból kiindulva így gondolod.
39. Szívesen beszélgetnék azokkal, akik lemondó, bunkó módon beszélnek a másikról. :)
De nyilván az ilyenek a fotelban harcolnak tovább.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!