Miért baj, ha nagy karakternek tartom Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
A Fideszt magát nem szeretem és a kommunikációjukat rendkívül primitívnek látom, de Orbán Viktort, mint miniszterelnököt szimpatizálom. Szerintem nagyon sok dologban az idő őt igazolta, migráns kérdésben az EU nagyon elítélte 8 évvel ezelőtt, de ma már sok nyugati elemző is elismeri, hogy bizony az nem volt jogos. Azt is jól teszi, hogy támogatja a családokat és hogy munkához köti a támogatásokat, ez nagyon helyes racionális dolog, a nemzetnek szüksége van utánpótlásra. Ő maga is jó példát mutat, mert 5 gyereket vállalt. A sport támogatásokban is látok pozitívumot, mert közösségépítő szerepük van a csapatoknak, sok ember büszke tud lenni a sikerekre és érzi, hogy tartozhat valahová. Az egészségügy, oktatás területén nem tudom megdicsérni, de ott úgy gondolom mások sem tudnának túl nagyot alakítani. És nyugaton is elismerik, a közösségi médiában is hiába próbálják lejáratni, mert az angol/német nyelvű kommentek döntő többsége őt élteti.2023. okt. 13. 11:37
11/13 anonim válasza:
A nagy karaktered kissé idegállapotba jött Puttlertől:
12/13 anonim válasza:
Orbán nagy karakter, de Putyin még nagyobb.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!