Miért, van, akinek ez nem világos? Hatalommániás, mindent ez alá rendel.
2023. okt. 13. 07:39
2/17 anonim válasza:
Ezt az embert, vagy a biológia, vagy egy világ méretű földrengés, vagy a "CIA" fogja tudni elmozditani a trónról, merthogy itthon, ember nem lesz, aki ezt meg tudja tenni, az annyira biztos, mint a halál -ami a biológiával egyenlő-.
2023. okt. 13. 07:46
3/17 anonim válasza:
Ráadásul nincs eszköz, amelyet nem átallna bevetni a hatalom megtartása érdekében.
2023. okt. 13. 07:46
4/17 anonim válasza:
Ezt az embert is emberek választják meg...de a magyar választópolgár értelmi képességei ezen a szinten vannak.
2023. okt. 13. 08:31
5/17 anonim válasza:
4, te is tudod nagyon jól, hogy, ha úgy adódna, hogy nem őrá szavaznának, egy éjszaka alatt meg lenne oldva, hogy mégiscsak rászavazzanak.
2023. okt. 13. 08:48
6/17 anonim válasza:
Én ebben nem igazán hiszek még a nagy 2018-as választási informatikai leállás ellenére sem.
Viszont az, hogy a többségnek megfelel a sz.r változatlanságának bizonyossága a változás lehetősége ellenében, az szomorú.
2023. okt. 13. 09:00
7/17 anonim válasza:
Jó, de legalább megvéd az intergalaktikus háttérsugárzástól. Melyik kormány mondhatja el ezt magáról????44???4444????4
2023. okt. 13. 09:16
8/17 anonim válasza:
"Ezt az embert is emberek választják meg..."
hogyne, te még hiszel a tündérmesékben, meg a mikulásban?:D én egy bajor kisváros postása vagyok, 2 hétig hordtam a levélszavazatokat a városházára, hadd ne mondjam az ott ülő hölgyek hogy számolták össze... kb ahogy kedvük volt... volt jo pár láda szavazat kibontatlanul, ami még a vasárnapi szavazás után kedden is ott állt:D
2023. okt. 13. 09:36
9/17 anonim válasza:
Az a probléma, hogy az ellenzéki alternatíva undorító, és émelyítően hányingerkeltő. Hogy akarnak választást nyerni, amikor olyan dolgokat erőltetnek, ami a józan ésszel szembe megy? És ezeknek szavazótábora van Magyarországon...értelmi képesség meg a béka feneke alatt.
2023. okt. 13. 10:19
10/17 anonim válasza:
Kamu.
Egyetlen dolgot sem tudnál mondani, hogy mi volt legutóbb az ellenzék választási programjában, mert eleve az orbánista propaganda szemüvegén keresztül nézted az egészet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!