Vajon Orbán Viktornak is az a célja hogy hosszú távon maradjon vezető pozícióban elmozdíthatatlanul mint Putyin?
#6 "Én ebben nem igazán hiszek még a nagy 2018-as választási informatikai leállás ellenére sem."
Miért terjeszted te is a hazugságokat?
Nem volt semmiféle "informatikai leállás". Egyszerűen az a felület terhelődött túl, ahol a RÉSZVÉTELI adatokat lehetett látni. Átterelték az érdeklődőket a régebbi oldalra és ott lehetett látni az adatokat.
Napközben semmiféle informatikai rendszer nem megy a választással kapcsolatban. Papíron szavazunk és urnabontás csak este 7 után volt amikor már mindenki befejezte a szavazást. Kézzel számolják a szavazatokat és csak a jegyzőkönyvekben rögzített, minden szavazóbiztos által elfogadott, aláírt adatok kerülnek be egy összesítő szoftverbe. A jegyzőkönyveket a ami napig egyeztetni lehet az összesített adatokkal, nem volt semmiféle visszaélés vagy beavatkozás. Még az üres szavazólapokkal és az érvénytelennek tituláltakkal is el kell számolni a jegyzőkönyvekben.
#8 "én egy bajor kisváros postása vagyok, 2 hétig hordtam a levélszavazatokat a városházára, hadd ne mondjam az ott ülő hölgyek hogy számolták össze... kb ahogy kedvük volt... volt jo pár láda szavazat kibontatlanul, ami még a vasárnapi szavazás után kedden is ott állt:D"
Nem tudom milyen szavazásról beszélsz, mert a magyar választáson a levélszavazatokat NEM kint számolják, hanem LEZÁRT borítékban kell beérkeznie és itt bontják és számolják össze.
10
Aha. Melyik része? Az, hogy "több Európa", meg "alkotmányos garancia"? Nem sok válaszod van, ami nem hazudozás.
#13 Az utóbbi időben hypno-nak kezd teljesen elmenni az esze és olyan nyilvánvaló hazugságokat erőltet amik nevetségesek.
Közeleg a következő választás és ő is látja, hogy akiket támogat azokkal eleve bukik a mutatvány megint. Hát kínlódik.
Figyelj Bubuka!
Értem én hogy becsípődtem neked, de már véletlenül, tévedésből sem foglalkozol a kérdésekkel csak velem. Ez így szánalmas és beteges. Menj orvoshoz, kezelhető.
15
Attól még hülyeségeket írsz.
ma 10:46
ki beszélt magyar szavazásról. a mostani bajor szavazasról beszélek, amit a CSU nyert. ha már a németek is a szavazással spekulánsok, akkor a magyar választások biztosan tiszták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!