Kinek a kárára örvend jobban most az átlag utca embere fidesszavazó, izraelére vagy a palesztínokéra?
Figyelt kérdés
Nyilván nem szeretik a zsidókat, mert mindenféle jobboldali összeesküvés elmélet mögé ők vannak oda téve, de a palesztínt se szereti mert az meg a "migráns".2023. okt. 13. 11:23
1/10 anonim válasza:
Én mindkettőre, hadd hulljanak.
2/10 anonim válasza:
Inkább a palesztinok kárára örvendenek, a főni és Netanjahu cimbik.
3/10 anonim válasza:
A Fidesz-szavazó annak örül, aminek örülnie kell. Amit előírnak számára. Leül a tévé elé, megnézi a Híradót, az egyértelműen orientálja a "szükséges" irányba, onnantól tudja kit kell utálni és kiket szeretni.
(Megj.: én nem nézek/olvasok lakájmédiát, de úgy tudom, a zsidókat kell szeretni és a palesztinokat utálni, mert Netanjahu jó haverja Orbánnak.)
4/10 anonim válasza:
Palesztínok kárára.
Ma reggel a főni ki is adta az ukázt.
Főni facebook oldalán:
"Magyarországon nem lesz terrorpárti tüntetés!
Megvédjük a magyar embereket!"
5/10 anonim válasza:
Izrael jóóóó, Palesztina rooooosszs!
Most ez megy a fideszes médiába!
6/10 A kérdező kommentje:
Fidesz szavazók közül akik hajlamosak antiszemitizmusra, zsidógyűlöletre, szerintem eddig sem nagyon ingatta meg őket, hogy a fidesz egyébként izraellel vagy a magyarországi zsidóság vezető képviselőivel cimborál.
2023. okt. 13. 11:51
7/10 anonim válasza:
Persze, a nagy kommunistázás közepette sem zavarta őket, hogy egy olyan Oroszországgal haverkodik a főnökük, amelynek a teljhatalmú vezetője egy volt KGB-ügynök.
8/10 anonim válasza:
Az a palesztin, aki a szülőföldjén marad, nem "migráns".
9/10 A kérdező kommentje:
Az átlag utca embere fideszesnek mindenki "migráncs" aki nem fehér.
Ezt tanulták meg a köztv-ből.
2023. okt. 13. 12:45
10/10 anonim válasza:
Én átlag fidesz szavazó vagyok, felőlem lőhetik egymást évekig, leszarom. Eddig is lőtték egymást, ezután is fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!