Mit szóltok hozzá hogy a magyarok átlag nettó vagyona háztartásonként 40 millió forint volt 2021-ben? És hogy a magyarok összvagyona 72ezer milliárd forint volt és ennek az egyharmadát 24ezer milliárdot a leggazdagabb 1% birtokolja?
Figyelt kérdés
A gyengébbek kedviért itt egy link nehogy a nagymester megint belepofázzon fölöslegesen
2023. szept. 19. 05:56
1/10 Molyember válasza:
Ha ebbe a vagyonba beletartozik az ingatlan és az autó is, akkor siralmasan csórók vagyunk.
De legalább nincsenek migrán...
Jó, de legalább kormányozni tudn...
Jó, akkor szemét Brüsszel!
2/10 anonim válasza:
Ne legyünk telhetetlenek, inkább adjunk hálát Doktor Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrnak, amiért ennyi mindent adott nekünk!
4/10 anonim válasza:
De hol van ez a rengeteg pénzem, mert se a zsebemben nincs, se a bankkártyámon, se a fiókban, de akkor HOL VAN???
5/10 anonim válasza:
Ez érdekes... Én is azt kérdem, hogy ez hol van?
Ja, talán év közben ennyit élünk fel a hatalmas infláció által? Kétlem.
6/10 anonim válasza:
Orbán vagyona felhúzza. Nekem egy ismerősöm sincs, akinek ennyi pénze lenne, pedig dolgozó ember vagyok.
7/10 A kérdező kommentje:
Bizony bizony hiába kidolgozzuk a belünket nekem sincs és egy ismerősömnek se ennyi pénze. Akkor elbírom képzelni mennyi lehet ezeknél az aljas fidesz politikusoknál meg a magyar gazdag emberkéknél. Hát mit mondjal jól össze lopták magukat az egyszer biztos.
2023. szept. 19. 08:03
8/10 anonim válasza:
Ha felverik a putrik árát, persze mindenki vagyonos lesz, valójában senki, mert a putri az attól még putri, hogy 3-5x áron kínálják a fantasztikus gyermekszületés segítő CSOK (valójában csak a kormány számára hasznos árfelhajtó hatása volt) miatt ma már a kis szőlő pincékért is milliókat kérnek. Ez nem gazdagság, hanem lufi az ingatlanpiacon.
9/10 hollófernyiges válasza:
Hát ha van egy családi házad egy szabolcsi faluban és azontúl rokkantnyugdíjból nyomorogsz, akkor meg is van a 40 millió.
10/10 anonim válasza:
Ha ugyanabban a lakásban lakok, ami 7 éve 15 millió volt, most kb 30, akkor ettől vagyonosabb lettem?
A statisztika szerint igen +15millió vagyonom keletkezett.
Pedig én pont ugyanott élek, mint előtte.
Ha holnap összeomlik a piac, akkor meg 5 millióval csökken a vagyonom. Miközben ugyanott fogok dolgozni és lakni, mint ma.
Ilyenek ezek a statisztikák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!