Azahriah NER gyerek ?
Figyelt kérdés
Olvastam egy Tankcsapdás poszt alatt hogy tuti valami NER lovag gyereke és azért sikerült neki a duplázás a Puskásban2023. okt. 13. 04:48
21/47 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy egyes emberek miért érzik magukat felsőbbrendűnek csak azért, mert ők nem hallgatnak ilyen "sz@r" zenét.
Egyrészt Azahriah egyáltalán nem sz@r, másrészt mindenkinek el kéne fogadnia, hogy ha valaki nem olyan zenét szeret, mint ő.
Szerintem inkább attól lesz valaki több a másiknál, ha nem sz@rozza a másik zenei ízlését.
22/47 anonim válasza:
#21 Akkor szarjál az utca közepére és mondd rá hogy az nem szar!
23/47 anonim válasza:
Miért vagy ilyen frusztrált?
24/47 anonim válasza:
Piaci alapon megél, ergó sose lesz fidesz kula.
25/47 anonim válasza:
Egy nyomorult megcsaló, ezt soha nem mossa le magáról. Aki isteníti, az ezzel vállal közösséget.
26/47 anonim válasza:
#23 Ne szívd mellre, ez csak egy saját, őszinte vélemény.
27/47 anonim válasza:
Szerintem hallgathatatlan, de persze kinek mi.
Egybként nem tudom, hogy miért kell lehidalni ettől, hogy benyomták a Puskásba. Ennyi sikongató tinilány (és tinifiú) bőven van, mindig is volt. Ki kell szolgálni ezt a réteget is.
28/47 anonim válasza:
29/47 anonim válasza:
#28 fuuu az is jó, imádom a slipknotot!!
Meg Azahriaht is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!