Nem vagyok Fideszes, de el kell ismerni, Orbannak igaza volt. Egyetértesz?
Amikor kirobbant a 2015-ben kezdődött migrációs válság, az ellenzéki szavazók hozzászólásai ezekről szóltak:
-Gumicsont
-Voltam a határnál, nem is láttam egy migránst sem
-Mindegyik félős és kétségbeesett
-Mindegyik képzettebb mint az átlag magyar
-Éheznek-szomjaznak Magyarországon a lakosság miatt
-A magyar lakosság rasszista és kirekesztő
-Én emberséges vagyok, mert befogadtam pár migránst 1 éjszakára
-Nincsenek köztük terroristák
-Nem dobálják el a papírjaikat
-Kétésgbeesésből rugdossák-dobálják a rendőröket és próbálnak áttörni Röszkénél
-Szilveszterkor Kölnben németek molesztáltak németeket
Hát nem is tudom, hogy ki hazudozott migráció témakörében...de úgy érzem, hogy nem Orbán.
-
-Kamu, hogy papírok nélkül jönnek
Még vannak akik most is ezekből csemegéznek.
Fullba nyomják a kretént!
22
Most megkérdezhetném, hogy mi fán terem egy olyan nyugati jogállam, ahol a lakosságra hirtelen ráengednek több tízezer migránst?
Nincs különbség a nyugati államok között.
Orbán is csak szavakba állt ellen a migrációnak, meg látszat intézkedések voltak.
Itt az a probléma, hogy az ellenzék nemhogy szavakba nem állt ellen, még nyíltan támgatta/támogatja is.
"a határvédelem, amikor az ország belsejében, vagy az északi határon vannak már az általunk "kint tartott" migráncsok"
Miről beszélsz? Kik vannak az ország "belsejében"?
"az évekig tartó kampány, hogy nem leszünk bevándorlóország"
Ugye nem kell kifejtenem az illegális és a legális migráns közötti különbséget?
"meg kevertfaj, amikor -egyrészt de, kevert faj vagyunk, már most is"
Nincs olyan, hogy kevert faj. Ezt Orbánnal együtt rosszul tudod.
"és ő hozza be az ázsiai vendégmunkásokat"
Meghatározott időre jönnek, nem mellesleg dolgozni jönnek. Az illegális bevándorlót neked kellene eltartani.
"a biztonsgára hivatkozni, amikor bizonyitott, hogy hány, Európában elkövetett bűncselekmény -leginkább ruszkik és azeriek által- köthető az általa adott letelepedési kötvényekhez"
Linket kérek.
"pofázik, hogy helyben kell megoldani, de a legtöbb erre irányuló európai törekvést, megvétózza, vagy direkt ellent mond."
Sorold fel ezeket az eu-s törekvéseket.
"mikor emberi életekről van szó, hát, az minden, csak nem hiteles"
Az emberi élet védelme az, ha nem engedünk be olyanokat, akiket nem tudunk ellenőrizni. Ez egy hiteles érv, még akkor is utálod Orbánt.
26
Elolvastam a cikket és utánaolvastam a A Cotonoui Megállapodás 3.1.3 pontjának. Az idézetek onnan vannak. A migráció megszüntetéséről egy sor sincs benne, csak a hatékonyabbá tételéről.
"ugyanakkor lefektessék a megerősített együttműködés alapjait a származási, tranzit- és célországokkal. jól irányított migrációs és mobilitási politika a középpontjában."
"Elő kell segítenie a tartósan kényszerűen lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyek ellenálló képességét és beilleszkedésüket a fogadó országok gazdasági és társadalmi életébe."
Az, hogy semmit nem old meg a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!