Nem vagyok Fideszes, de el kell ismerni, Orbannak igaza volt. Egyetértesz?
Egyetértek.
Én se vagyok fideszes, de a migráns ellenességnek örülök. Populista lépés, de hát a nép ezt akarja, szóval nem rossz ez. Szerencsére a vendégmunkásos dolgot is kezdik visszavonni, mert látják hogy ez nem tetszik az embereknek.
Orbán az elejétől azt mondta, hogy ott kell segíteni helyben, nem itt nekik.
Ép ésszel fel nem fogható, hogy ki az az egybites, aki szerint nincs igaza ebben.
Szerintem ti keveritek a szezont a fazonnal.
Szíriai háború miatt sok embernek el kellett menekülnie az otthonából és a nyugat fogadta őket, mert ez a keresztényi érték. Orbán ezeket az embereket nevezi "migráns"nak.
Az igazsághoz tartozik, hogy a menekülők közé csapódtak olyanok is, akik csak a jobb élet reményében jöttek.
Ezekkel mosta össze és csinált belőlük egy "migráns" gyűjtőszó alatt valamit, amivel lehet riogatni. Mellesleg épp ő engedett be 20.000 migránst kötvényért + a familiát, magyar állampolgárságot kaptak.
A putler háborúja miatt menekülő ukránokat is fogadta a nyugat. Rájuk nem tudta sütni orbán a "migráns" jelzőt, mert túl közel vannak és ráadásul fehér bőrűek is.
Szóval nem, nem volt igaza.
Az EU sem akar idecsábítani mindenkit. Ezelőtt is jöttek, én találkoztam már korábban is afgán, szíriai de még elefántcsontparti dolgozóval is. Szóval eddig is érkeztek európába. Ma az EU valamiféle keretet akar adni az egésznek, pl. évi 120ezer menekültügyi kérelmet kell elbírálni és a tagországok befogadhatnak arányosan embereket. Töredéke jutna ránk, mint amennyit az aljas pöfeteg kötvényért beengedett. De hozzájárulással is kiválthatjuk, be sem kell fogadni.
Ezek a vadkeresztények Jézusnál is keresztényebbek az tuti.
" A migránsok lassan tonkreteszik Európát, trójai faló szindróma kezd kialakulni mindenhol..."
Vagy inkább a túl sok targetált Megafon-hirdetés a te agyadat, drága kérdező.
Nem kell a csúnyagonosz libsifertő nyugatig menni, már a lengyelek és csehek is lassan egy évtizede annyira "tele" vannak vendégmunkásokkal, mint aminek a rémétől ti épp lassított felvételben, egy éven keresztül sz-rjátok össze magatokat.
A hisztikézéstől meg a mellveregetéstől nem lesz egy szemmel több munkás a gyártósoron, az építkezésen, meg a felmosóvödör mögött. Indiából bereptetve 2 hónapon belül igen.
Nagy őrültség úgy segíteni, hogy az egész népet áthívni másik országba.
Át kéne küldeni őket az USA-ba. Az sokkal nagyobb, és jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!