Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vagyok Fideszes, de el...

Nem vagyok Fideszes, de el kell ismerni, Orbannak igaza volt. Egyetértesz?

Figyelt kérdés
A migráns áradat elején megmondta, hogy nem jó ötlet... Az utóbbi pár év teljesen bebizonyította, hogy igaza van. A migránsok lassan tonkreteszik Európát, trójai faló szindróma kezd kialakulni mindenhol... Nem ilyen 15. században megragadt muszlimokkal kellene foglalkoznia Európának, hanem azzal, hogy erősítsék olyan országokkal a kapcsolatot, melyek a 21. szazadhoz tartoznak.
2023. okt. 12. 23:49
A kérdező szavazást indított:
Igaza volt Orbánnak a migránsokról, csak bajt hoztak Európába
Nincs igaza, nem rosszak a migránsok
29 szavazat
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
30%

Egyetértek.

Én se vagyok fideszes, de a migráns ellenességnek örülök. Populista lépés, de hát a nép ezt akarja, szóval nem rossz ez. Szerencsére a vendégmunkásos dolgot is kezdik visszavonni, mert látják hogy ez nem tetszik az embereknek.

2023. okt. 12. 23:54
 2/44 anonim ***** válasza:
46%

Orbán az elejétől azt mondta, hogy ott kell segíteni helyben, nem itt nekik.

Ép ésszel fel nem fogható, hogy ki az az egybites, aki szerint nincs igaza ebben.

2023. okt. 13. 00:09
 3/44 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ti keveritek a szezont a fazonnal.

Szíriai háború miatt sok embernek el kellett menekülnie az otthonából és a nyugat fogadta őket, mert ez a keresztényi érték. Orbán ezeket az embereket nevezi "migráns"nak.

Az igazsághoz tartozik, hogy a menekülők közé csapódtak olyanok is, akik csak a jobb élet reményében jöttek.

Ezekkel mosta össze és csinált belőlük egy "migráns" gyűjtőszó alatt valamit, amivel lehet riogatni. Mellesleg épp ő engedett be 20.000 migránst kötvényért + a familiát, magyar állampolgárságot kaptak.

A putler háborúja miatt menekülő ukránokat is fogadta a nyugat. Rájuk nem tudta sütni orbán a "migráns" jelzőt, mert túl közel vannak és ráadásul fehér bőrűek is.

Szóval nem, nem volt igaza.

Az EU sem akar idecsábítani mindenkit. Ezelőtt is jöttek, én találkoztam már korábban is afgán, szíriai de még elefántcsontparti dolgozóval is. Szóval eddig is érkeztek európába. Ma az EU valamiféle keretet akar adni az egésznek, pl. évi 120ezer menekültügyi kérelmet kell elbírálni és a tagországok befogadhatnak arányosan embereket. Töredéke jutna ránk, mint amennyit az aljas pöfeteg kötvényért beengedett. De hozzájárulással is kiválthatjuk, be sem kell fogadni.

Ezek a vadkeresztények Jézusnál is keresztényebbek az tuti.

2023. okt. 13. 00:11
 4/44 anonim ***** válasza:
68%
Teljes mértékben igaza volt. Ezért nem is értem miért telepíti be tízezrével a migránsokat jelenleg Magyarországra. Értem én, hogy kell az olcsó munkaerő az aksi gyárakba. De nem pont ő mondta, hogy miért nem jó migránsok tömegeit betelepíteni?
2023. okt. 13. 00:50
 5/44 anonim ***** válasza:
24%
Nem ő találta ki a spanyol viaszt. Ez az egész még a Vonás Jobbik retorikáját használja.
2023. okt. 13. 00:54
 6/44 anonim ***** válasza:
40%
Népességcsökkenés,mond valamit? Miért hív be a gazdád félmillió migránst? Miért osztogat pénzért letelepedési kötvényt az EU-s állampolgársággal jár? Miért állították vissza a környező országok a határellenőrzést a magyar határokon?
2023. okt. 13. 01:16
 7/44 anonim ***** válasza:
26%

" A migránsok lassan tonkreteszik Európát, trójai faló szindróma kezd kialakulni mindenhol..."

Vagy inkább a túl sok targetált Megafon-hirdetés a te agyadat, drága kérdező.

Nem kell a csúnyagonosz libsifertő nyugatig menni, már a lengyelek és csehek is lassan egy évtizede annyira "tele" vannak vendégmunkásokkal, mint aminek a rémétől ti épp lassított felvételben, egy éven keresztül sz-rjátok össze magatokat.

A hisztikézéstől meg a mellveregetéstől nem lesz egy szemmel több munkás a gyártósoron, az építkezésen, meg a felmosóvödör mögött. Indiából bereptetve 2 hónapon belül igen.

2023. okt. 13. 01:30
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagy őrültség úgy segíteni, hogy az egész népet áthívni másik országba.

Át kéne küldeni őket az USA-ba. Az sokkal nagyobb, és jobb is.

2023. okt. 13. 03:06
 9/44 anonim ***** válasza:
73%
De orbán nem védett senkit. Nem is ide jöttek. És csak támogatta, hogy menjenek európába.
2023. okt. 13. 03:09
 10/44 anonim ***** válasza:
21%
Nem szeretem az ilyen fekete-fehér megnyilvánulásokat. Mindennek vannak árnyalatai. Az tény, hogy a gazdasági menetültek behívása hiba volt, az ellenőrzés nélküli emberáradat pedig a legrosszabb döntés volt. Nem értem a nyugatiakat, hogy miért erőltetik ezt... ők élnek velük, és nem látják egyszerűen, hogy állatok. 99%-a alkalmatlan bármire azon kívül, hogy szeletelje a kebabot. Azért az 1% értelmes emberért így nagyon nem volt értelme a maradékot eltartani
2023. okt. 13. 04:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!