Itthon miért nem alakult még ki az európai identitás?
Nyugaton egyre inkább kezd elterjedni, itthon abszolút nincs nyoma... Pedig ha belegondolunk mindannyian inkább vagyunk európaiak, mint kizárólag magyarok. Nem rég csinaltattam DNS tesztet. Eredmények:
Kelet - Európai - 32%
Balkán - 27%
Finn - 18%
India - 13%
Nyugat - Európai - 10%
Az indiai valószínűleg cigány felmenőkre utal, simán elképzelhető lassan 700 évnyi együttélés után. A többi viszont mint európai. Garantálom, hogy a legtöbb magyarnak hasonló lenne az eredmény, Európán belül több területet is kidobna...
Az igazi évszázados európai identitása gyarmatosítás, rabszolgatartás, fényűző életmód, erős hadsereg. Az ami ma van egy valami újkeletű katyvasz aminek se eleje se vége.
Jól írta a #19:44es, európa kezdi elveszíteni azt az identitását, ami világvezetőkké tette őket.
Ezen én is mindig röhögök, hogy mindenki szintiszta árjának tartja magát itthon, meg full magyarnak és véres szájjal szidja a külföldieket.
Én még 4 éve csináltam dns tesztet:
48% Kelet-európai
23% Balkán
12% Finn
12% Ír
5% Magyar
Szín magyar nevem van, anyámnak is, apámnak is, visszavezettük a családfánkat 1790-ig, egy külföldi nevű sincs a felmenőim között.
Mégis 5% magyar dns-em van.
Valószínűleg az ország 99%-a ilyen kevert 🤣 Mindenkit köteleznék ilyen dns teszt elvégzésére. Lehet kicsit máshogy tekintenének a világra, és nem gyűlölködnének, ha kiderülne, pl. hogy a legnagyobb pofájú nagymagyar megmondókban is van nem kevés askenázi zsidó, vagy éppen cigány vér 😀
#19:50
Nyilván nem a dns-tesztel van bajuk lol.... szerinted kit érdekel? Azért utálják a "külföldieket", mert olyan kultúrát és neveltetést hoznak magukkal ami agresszív és veszélyezteti a lakosokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!