Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek??
Figyelt kérdés
Olvasom a 444.hu 24.hu cikkeit a mostani Izraeli-Palesztin háborúról és sorra jönnek azok a dumák hogy gázát szét kell bombázni, a földdel kell egyenlővé tenni és a többi és a többi. Én annyit írtam hogy azért ott is akadnak bőven ártatlan civilek, gyermekek, idős magatehetetlen emberek és le lettem hordva hogy ilyen bérenc olyan bérenc, és amúgy is megérdemlik. Mióta érdekel a politika azóta a fidesz van hatalmon, mindenféle képpen ellenzéki arc vagyok de ilyenkor hol a büdösbe van az emberség? Hát nem veszik észre ilyenkor hogy pont azzá vállnak akiket utálnak? Már az orosz-ukrán háborúnál is voltak esetek mikor megrendült a hitem a saját "közösségem" iránt de most azt hiszem ledobtam a láncot. Ti hogy vagytok ezzel? Fideszes trollok felesleges hergelésére nem vagyok kíváncsi kösz.2023. okt. 9. 21:18
1/7 anonim válasza:
Én pont ezért menekülök el a saját nevezhetjük rózsaszín világomba, különben már kivégeztem volna magam , látva, mit tesz az emberiség egymással, a bolygóval és a többi élőlénnyel:(
2/7 anonim válasza:
Nem csak magyar oldalakon megy ez, mindenhol olvasni ilyen meg olyan kommenteket.
Nem kell komolyan venni, a legtöbbjüknek fogalma sincs arról mit ír, csak vergődik egyet a neten és kész.
3/7 anonim válasza:
Ezt az "Állatok" témakörbe kellett volna beküldened kérdésként...
4/7 anonim válasza:
Gyerek vagy még... Naiv és tapasztalatlan.
5/7 anonim válasza:
4 Miért kell leszólni, amiért fáj neki hogy kulturálatlan és primitív az emberi faj, hogy kompromisszumképtelen, rosszindulatú és önös érdekű, emiatt átgázol másokon?
6/7 anonim válasza:
Az emberek többsége nem gondolkozik sokat elvi kérdéseken különösen a felnőttek, de a gyerekek sem nagyon. A kegyetlenség évezredek óta az emberiség része volt és most is az. A média az utóbbi időben egyre inkább pártolja az erőszakot ha nem is nyíltan de burkoltan. Azóta elmosódni látszódnak a korlátok és egyre jobban felszínre kerül a kegyetlenség ősi ösztöne.
7/7 anonim válasza:
Inkább az lep meg, hogy ezen még meglepődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!