Ez valóban megtörtént, hogy lehetnek emberek ennyire kegyetlenek?
Szabályosan percekre rosszul lettem miután ezt a videót megnéztem.
Kik ezek,vadállatok,az oroszok is tettek ilyeneket a csecsenekkel?
Mi vezetett ehhez a szörnyűséges tettekhez?
Valaki nagy vonalakban le tudná fordítani,hogy közben miről folynak a beszélgetések?
Mindkét fél részéről.
Ez elég durva, nem is tudtam sokáig nézni, annyira rosszul lettem.
#3 jól írja sajnos. Mennyire igaz, hogy az ember a legnagyobb állat.
A sok háború éltető, meg világháború-váró kezdi kapiskálni már, hogy egy háború mennyire nem cod?
Az oroszokról meg annyit, hogy élnek még azok, akik tudnak mesélni róluk. 44-ben Nyíregyháza környékén kétszer is ide-oda tolódott a front. Az oroszok csak annyit kérdeztek hol vannak a nők, aki nem válaszolt megölték. Utána minden nőt megerőszakoltak 0-99-ig. Az anya hátán az 5 éves kislányt tizen egyszerre. Hidd el, hogy jobb a matekdogára készülni.
09.18
"Az ilyeneket nyilvánosan kéne, szép lassan kivégezni, hogy a többi kicsit át gondolja, hogy mit is csinál valójában."
na te aztán sokkal különb lehetsz náluk...
Utólag az a legszörnyűbb ebben,hogy ezt a videót akár az édesanyja vagy gyermeke is megnézheti és ráismerhet.
Vajon mire fog gondolni ezek után,mi fogja vezérelni az élete további részében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!