Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez valóban megtörtént, hogy...

Ez valóban megtörtént, hogy lehetnek emberek ennyire kegyetlenek?

Figyelt kérdés

Szabályosan percekre rosszul lettem miután ezt a videót megnéztem.

Kik ezek,vadállatok,az oroszok is tettek ilyeneket a csecsenekkel?

Mi vezetett ehhez a szörnyűséges tettekhez?

2014. márc. 14. 08:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11%
21#: A büntetésnek arányban kell állnia a bűntettel, magyarán az ilyennek csak a halálra kínzás a megfelelő büntetés, mert gyors halált nem érdemel. Szemet szemért...
2014. márc. 14. 18:04
 22/25 A kérdező kommentje:

tetro:

Te milyen büntetést adnál ezeknek?

Sajnos nem tudhatjuk az előzményeit az eseménynek,hogy vajon az oroszok miket csinálhattak szintúgy.

Ezért is kérdeztem már,hogy valaki le tudná e fordítani nagyjából a beszélgetésüket,legalább az adna egy kis támpontot,persze erre semmi mentség nincs.

2014. márc. 14. 18:12
 23/25 tetro ***** válasza:
71%

18.12

nem tudom milyen büntetést lehet adni az ilyeneknek, főleg ahol a jogállam nem működik. egy dolog viszont szinte biztos. ilyen állattá ott válnak az emberek, ahol ilyesmiket követnek el ellenük is. magát felrobbantó terrorista sem jókedvéből lesz bárki, hanem mert mondjuk szétbombázták gyerekkorában a faluját. na innentől kezdve meg a lassan levágni nekik is a fejüket, hogy a többiek abból tanuljanak, azért egy elég elmebeteg ötletnek hangzik.

2014. márc. 14. 19:24
 24/25 anonim ***** válasza:

"3#: Nem azok közül való vagyok, aki menne háborúba, de az hogy a háborúban nincsenek szabályok ez nem igaz. Már az első világháborúban is voltak íratlan szabályok, amiket a hadviselő felek be is tartottak, később még szigorúbb szabályok jelentek meg. Az hogy egy népcsoport akármilyen indokkal felrúgja ezeket az íratlan szabályokat, nem azt jelenti, hogy a háborúban nincsenek szabályok csak azt, hogy primitívségükből adódóan ezeket képtelenek betartani. Az ilyen ellenfél ellen pedig senki nem fog szabályosan játszani, tehát ha a kedves csecsen terroristákat véletlenül autó után kötik és úgy furikáznak velük, az már az ő saruk. Persze primitívségből jelesre vizsgáztak az amcsik is Vietnamban, de ugyan ilyenek voltak az északiak a koreai háborúban."

Igen vannak szabályok, egy darabig. De aztán mikor elfogy a remény, a kaja, de leginkább bekattanak az emberek akkor ilyenek megtörténnek.

Nekem az egyik barátom volt a csecsen háborúban, bár ő nem harcolni volt, hanem, mint vizsgáló tiszt, és pont az ilyen dolgokat vizsgálta. Ami ezen a videón van, semmi ahhoz képest, ami ott ment. Mert itt férfiak ölnek férfiakat. De látott gyereke és nőket is eltemetve tömegsírokba. Ez se fér bele a háborúba, mégis megteszik az emberek.

A Szakasz című film teljesen jól bemutatja, hogy miért nem kell háború.

2014. márc. 14. 22:02
 25/25 anonim ***** válasza:

ennél durvábbak is megtörténnek

mindenki nagyban magyaráz hogy ez rettenetes de ha 1-2xy éve folyamatosan lőnek rád és arra ébredsz 2-3 nap nem alvás után hogy már megint bombáznak és fel akarod kelteni a haverod aki melletted 2 méterre van de odanyúlsz és csak egy cafat ruhát találsz ott meg valami taknyot szétkenődve a legemberségesebb embernek is elszakad a cérna

nem mentegetni akarom ezeket a gyilkosokat de meg tudom őket érteni

első világháború állóháború volt nem a civilek támadása volt a jellemző két lövészárok között de 100ak 1000ek másztak ki önként a senkiföldjére golyóra várva mert nem bírta, mindegyik oldalon pedig ha megkérdezted volna tőle egy évvel korábban öngyilkos lenne e hadonászott volna hogy SOHA

az ember a legnagyobb állat csak a nagy civilizáltságunkban ezt már bevallani sem merjük

2014. márc. 15. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!