Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballibekkel azért mos fel...

A ballibekkel azért mos fel négyévente a Fidesz, mert lenézik a vidéki embert?

Figyelt kérdés

Itt is visszaköszön a kommentekből, de kb. ez a felfogás uralkodik a 444-Telex vonalon is, hogy a vidéki ember nőverő, primitív, fogatlan büdös paraszt. Kellene nekik LMBTQ érzékenyítés, akkor megjönne az eszük és az ellenzékre szavaznának.

A valóság szerintem az, hogy annyira mégsem ostoba a vidéki paraszt, hogy ne érezze ezt a fajta egyébként szintén primitív és a valóságot hírből sem ismerő gőgös lenézést, és egy vállrándítással jobb híján leszavazzon a Fideszre.

Ezt vajon azért nem érik fel ésszel a balliberálisok, mert intellektuálisan ők sem különböznek az általuk elképzelt vidéki embertől?

2023. okt. 8. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
56%
#60. Igen, tényleg lehet, hogy ezt te látod jobban. Az is lehet, hogy minden más területen sokkal tájékozottabb vagy, mint én, csak épp véletlenül pont Egerszegi maradt ki (meg még pár másik, de felejtsük el!). Mondom, simán lehet...csak nagyon valószínűtlen.
2023. okt. 12. 22:53
 62/62 anonim ***** válasza:
56%

Vidéki megyeszékhelyen, Tatabányán és Győrben vagyok járatos. Mi "vidékiek" ismerjük a kulturális marxizmus fogalmát (másnével frankfirti iskola, 68-asok stb), ez a nyugati újbalos "liberális, zöld" irányzat uralja a teljes fősodratú politikai teret, a fidesz is csak "jobbliberális", vadkapitalista, és a ballib-zöld társasághoz hasonlóan korrupt, idegen érdekeket kiszolgáló, globalista janicsárkaszt.

Azt vettem észre, a fővárosiak belpesti részének a tekintély a mindene, az ő tekintélyintézményeik / tekintélyszemélyeik a nemzetközi szervezett magánhatalomhoz kapcsolódnak. Igazodnak az irányvonalhoz, amúgy tévesen, vélt érdekből, vagy rosszabb esetben, mint a momentumosok, csak a személyes hasznot remélve, a helyi közösség érdekeit elfelejtve. Ehhez se kell valami nagy intellektus, csak gerinctelenség.

Azért vagyunk Mi Hazánkosok egyre inkább. Myugi, a fidesz megy lefele itt is, de nehogy már a másik, már leszerepelt rossz társaságot pl "dobrevné" gyurcsány fletót kívánja valaki vissza helyette. Emlékezzünk hogyan lett az első, 2010-es fideszes 2/3 - mivel előtte fokozódóan egyre szemetebb és népnyúzóbb "baloldali, liberális" kormányzás folyt!

2023. nov. 3. 23:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!