Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballibekkel azért mos fel...

A ballibekkel azért mos fel négyévente a Fidesz, mert lenézik a vidéki embert?

Figyelt kérdés

Itt is visszaköszön a kommentekből, de kb. ez a felfogás uralkodik a 444-Telex vonalon is, hogy a vidéki ember nőverő, primitív, fogatlan büdös paraszt. Kellene nekik LMBTQ érzékenyítés, akkor megjönne az eszük és az ellenzékre szavaznának.

A valóság szerintem az, hogy annyira mégsem ostoba a vidéki paraszt, hogy ne érezze ezt a fajta egyébként szintén primitív és a valóságot hírből sem ismerő gőgös lenézést, és egy vállrándítással jobb híján leszavazzon a Fideszre.

Ezt vajon azért nem érik fel ésszel a balliberálisok, mert intellektuálisan ők sem különböznek az általuk elképzelt vidéki embertől?

2023. okt. 8. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
De látom, rajtad kívül itt mást sem nagyon izgat.
2023. okt. 11. 09:56
 52/62 anonim ***** válasza:
70%

#50. "Én ilyet sehol nem írtam,"

Akkor ez nyilván egy másik válaszoló volt, te csak továbbvitted, mert érintve érezted magad:

"Pont par napja merengtem el azon, hogy a legtobb valamire valo nagy ember, szinesz, muvesz, tudos, orvos bizony nem jobber. Nem trumpista, se nem orbanista..."

"és azt se, hogy az emberek nagy része nem ismerné."

Én sem állítottam, hogy ezt te állítottad, szedd össze magad!

"Meg milyen csomó híres ember? Ez csak két név, könyörgöm..."

Nem, egy korábbi válaszban több név is említve volt és te magad írtad, hogy a jórészükről nem hallottál még, nem csak erről a kettőről nincs fogalmad. Azért emeltük ki ezt a kettőt, mert ez a része gáz.

"egy lapon egy úszót, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz"

Egyrészt nem, egyáltalán nem "csak egy úszó", ő még az olimpiai bajnok magyar úszóink közül sem "csak egy". De nincs harag, egy ideje már tudom, hogy teljesen világtalan vagy, no offense.

"De felőlem össze is törheted magad annak hitében, hogy szerinted mekkora analfabéta lehetek így"

Awww, kis világközepe, egyemmeg. Hidd el, hogy engem egy kicsit sem érdekel a személyed. :D Az érveid érdekelnek, azokra reagáltam és akárhogy is nyígsz, sajnos teljesen hiteltelenek a meglátásaid. Nincs is ezzel semmi gond, csak az "ellenzéki vagyok, tehát nem egy megvezetett hülye birka, mint az agymosott fideszesek höhöhö-röfröfröf" műsort illene már befejezni, mert rohadtul unalmas. Ennyi. Amúgy felőlem olyan szűk kalitkába zárjátok a saját elméteket, amilyenbe csak akarjátok, engem tökre hidegen hagy.

2023. okt. 11. 10:44
 53/62 anonim ***** válasza:
52. Nem érdekel a személyem? 😂 Ki is könyvelt 12 évesnek, azért mert nem ismertem pár nevet?
2023. okt. 11. 10:52
 54/62 anonim ***** válasza:
És ne haragudj meg, de ahány ilyen témájú kérdés van itt, csak téged látlak műsorozni.
2023. okt. 11. 10:54
 55/62 anonim ***** válasza:
56%

#53. "Nem érdekel a személyem?"

Pontosan. Totál leszarom. Egyedül te próbálsz most ebbe kapaszkodni, mert nagyon hamar megsemmisültek az érveid. Ez azonban nem az én problémám.

#54. A közelében sem vagyok az oldal, vagy akár csak a Politika kategória legtöbbet kommentelő felhasználóinak. Itt is csak azt tudom javasolni, mint a színészek esetében: ne az érzéseidre hagyatkozz, mert éretlenek, kiforratlanok és félrevezetnek.

2023. okt. 11. 18:53
 56/62 anonim ***** válasza:
55. Én se ma regisztráltam ide, elhiheted. Látom, amit látok.
2023. okt. 11. 21:11
 57/62 anonim ***** válasza:
56%

#56. 23 éves vagy, igaz? Mesélnél kicsit a múltadról? 🤡

Megintcsak ne legyenek kétségeid: leszarom a tévképzeteidet, ha akarsz valamit, akkor érvelj!

2023. okt. 11. 21:22
 58/62 anonim ***** válasza:
57. A probléma azzal van, hogy számodra minden tévképzet, ami nem egyezik meg a te véleményeddel. Pedig én sehol semmit nem állítottam, nincs miért érvelnem. Csak nem értem miért kell valakit legyerekezni, csak mert nem ismer egy nevet.
2023. okt. 12. 12:30
 59/62 anonim ***** válasza:
56%
#58. Most már nagyon unalmas vagy. Egyébként talán azért, mert az nagyon-nagyon nem általános, hogy huszonéves magyarok is vannak, akik nem hallottak még Egerszegiről, teljesen jogosan valószínűsítettem, hogy leginkább 9 és 13 éves kor között járhatsz valahol. Ez nem egy sértés volt, hogy egy szerintem logikus következtetés az általad leírtakból. Majd beírtad, hogy 23 éves vagy, amitől csak még rosszabbnak néz ki ez az egész.
2023. okt. 12. 14:28
 60/62 anonim ***** válasza:
59. Vagy csak te hiszed így.
2023. okt. 12. 21:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!