Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballibekkel azért mos fel...

A ballibekkel azért mos fel négyévente a Fidesz, mert lenézik a vidéki embert?

Figyelt kérdés

Itt is visszaköszön a kommentekből, de kb. ez a felfogás uralkodik a 444-Telex vonalon is, hogy a vidéki ember nőverő, primitív, fogatlan büdös paraszt. Kellene nekik LMBTQ érzékenyítés, akkor megjönne az eszük és az ellenzékre szavaznának.

A valóság szerintem az, hogy annyira mégsem ostoba a vidéki paraszt, hogy ne érezze ezt a fajta egyébként szintén primitív és a valóságot hírből sem ismerő gőgös lenézést, és egy vállrándítással jobb híján leszavazzon a Fideszre.

Ezt vajon azért nem érik fel ésszel a balliberálisok, mert intellektuálisan ők sem különböznek az általuk elképzelt vidéki embertől?

2023. okt. 8. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Én jobboldaliként mondjuk tényleg egyre inkább hajlandó vagyok elismerni, hogy komoly gondok lehetnek az oktatással. Mert ha 23 évesen valaki nem tudja, ki Egerszegi az azért nagyon meredek :D
2023. okt. 10. 10:10
 42/62 anonim ***** válasza:
41. Mondjuk az a probléma, hogy nem Magyarországon nőttem fel. Ezért nem kéne mindig feltételezgetni.
2023. okt. 10. 12:20
 43/62 anonim ***** válasza:
Meg mi köze az oktatásnak az ismert emberekhez?
2023. okt. 10. 12:21
 44/62 anonim ***** válasza:
54%

#40. "Csak nem tudom, hogy sikerült a két pipád mellé még egy felet szerezni."

Brühühü, hiába szavazzuk le a szemét fideszeseket, akkor is ők nyerik a választásokat, mégis mit tehetnénk még??

2023. okt. 10. 12:45
 45/62 anonim ***** válasza:
50%

De Győzikét meg Tóth Gabit azért külföldről is nagyon tudja. 🤡

SI-RA-LOM

2023. okt. 10. 12:47
 46/62 A kérdező kommentje:
#44 ez a legnagyobb örömük amúgy ja. :D Itt ők vannak többségben, négyévente meg kiderül, az országban hányan vannak valójában.
2023. okt. 10. 14:19
 47/62 anonim ***** válasza:
45. Őket ki nem? Még az is ismeri, aki nem akarja. A botrányhősökkel már csak így van.
2023. okt. 10. 21:08
 48/62 anonim ***** válasza:
#47. És ez pontosan így van Egerszegivel és Eperjessel is. Marhára nem csak az ismeri őket, akit az úszás vagy a színészet érdekel, hanem minden magyar hallott róluk 18 éves koráig, aki nem élt egy kő alatt. Neked kimaradt...végül is mintha Széchenyi vagy Petőfi maradt volna ki, de sebaj. Tényleg nem is rónám fel, ha ironikus módon nem épp te jöttél volna az elismert nagy emberekkel, akik szerinted csak ballibek lehetnek. Ez önmagában is egy vicc, de úgy meg pláne, hogy egy csomó híres emberről nem is hallottál, akiről minden más magyar meg igen. Szerinted akkor innentől kezdve mennyit ér a róluk alkotott véleményed, meg a politikai következtetéseid úgy általában?
2023. okt. 11. 06:46
 49/62 A kérdező kommentje:
Tényleg, Széchenyi, Petőfi, Kossuth az megvan?
2023. okt. 11. 08:46
 50/62 anonim ***** válasza:

"Tényleg nem is rónám fel, ha ironikus módon nem épp te jöttél volna az elismert nagy emberekkel, akik szerinted csak ballibek lehetnek."

Én ilyet sehol nem írtam, és azt se, hogy az emberek nagy része nem ismerné. Csak annyit, hogy ezeknek a nevüket se hallottam. Meg milyen csomó híres ember? Ez csak két név, könyörgöm... Nem a 90' években születtem. Te csinálsz úgy, mintha ez nem tudom, mekkora bűn lenne, és ne emlegessünk már Petőfivel egy lapon egy úszót, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz, pláne úgy, hogy az utóbbi nem is érdekel. De felőlem össze is törheted magad annak hitében, hogy szerinted mekkora analfabéta lehetek így, én ezt az értelmetlen vitát lezártam. És még mielőtt vigyorognál, hogy azért zártam le, mert nem tudom, kik ezek, el kell keserítselek, nagyon tévedsz. Csak semmilyen irányba nem viszi az okoskodásod a valódi kérdést, és a kutyát sem érdekli, hogy én ismerem-e Egerszegit vagy sem.

2023. okt. 11. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!