Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz, hogy Orbán...

Egyetértesz, hogy Orbán Viktor a politikát beköltöztette a hálószobákba és gyerekszobákba is?

Figyelt kérdés

A nemátalakító óvodás kampánnyal, az LMBTQ gender propagandával, meleg ellenes törvényekkel, család ráerőltetett definíciójával már a legintimebb életünkbe is beleszól a Fidesz.

Felsőcsoportos óvodás kislányom már úgy genderezik.

2023. okt. 4. 09:56
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

9 Te tényleg nem veszed észre hogy hülyét csinál belőled a Fidesz nevű hatalom?

Nem veszed észre hogy ők kezdték ezt tolni idehaza hogy az embereket korlátok közé terelhessék, ilyen vagy olyan korlát de korlát. Megbélyegzik hogy libsi, hogy nyugatpárti, hogy meleg hogy családellenes és kész.

Onnantól neked nincs visszaút.

Az az illiberalizmus lényege. Megtagadják tőled hogy szabadon dönthessél, akár ide tartozol aztán váltsál, aztán ebben így gondold abban meg úgy.

Ez olyan mint abban a filmben aminek nem jut eszembe a neve a "gondolatrendőrség".

2023. okt. 4. 10:30
 12/36 anonim ***** válasza:
23%
Nekem van kisiskolás gyerekem, kettő is, és sem az oviban nem volt, sem a suliban nincs genderezés. Mondom, hogy felesleges a hülyeséggel provokálni.
2023. okt. 4. 10:33
 13/36 anonim ***** válasza:
75%
Én már hosszú évekkel ezelőtt sem értettem ezzel egyet, mikor megtiltották, hogy valaki elköttesse magát, ha csak nem ellette meg a kötelező három szalagmunkást. Mert igen, amiatt az évi kb 100 ember miatt, aki élt ezzel a lehetőséggel, miattuk nem születik elég gyerek. De hát akkor is kussolt mindenki, a szívhangos marhaságnál is minimális morajlás volt. Mindegy hogy heterokat vagy melegeket vegzálnak épp az aktuális hülyeséggel, a nép csak kussol és nyel. Meg is érdemeljük, hogy északkorea 2.0-át csináljanak az országból, ahol még frizurát is csak olyat lehet vágatni, amit állambácsi megenged. Birka nép vagyunk...
2023. okt. 4. 10:39
 14/36 anonim ***** válasza:
12%

#12 Ha nem lenne a törvény, nem lett volna előre a szülők felvilágosítása, akkor ma már a te gyerekednél is előfordulhatna genderezés az óvodában.

Ahogy más nyugati országokban meg is történt és a szülők akkor kezdtek el kapkodni meg az országuk vezetői felé lépni amikor már késő volt.

Ha tudod hogy fenyeget az árvíz mert sokat esik a hegyekben az osztrákoknál, akkor felkészülsz és megerősíted a gátakat. Amikor ideér az árhullám, akkor nem fogja elönteni a házadat. Ha nem figyelsz a jelekre és nem veszel tudomást arról ami megtörténik éppen tőled távolabb, akkor már hiába kiabálsz mikor ideért a víz, már elmos téged is.

A kormányzatnak is akkor kellett a genderezés ellen fellépnie amikor az még csak a szomszédainknál volt, mert tudták, hogy ide is el fog érni. Megerősítették a gátakat és új gátat is emeltek ahol kellett. Így most hiába próbálnak itt is mindent elönteni vele, a gátak állnak és védenek téged, a gyerekedet.

2023. okt. 4. 10:39
 15/36 anonim ***** válasza:
75%

"Áruld el nekem, hogy ha kijelentem, hogy én magasról teszek az új keletű nyugati eszményekre (melegek, LGHDTVLMBTQGSHTC és a többi cucc), attól miért is leszek homofób?"

pont ettől, hogy kijelented, hogy ez új, holott nem. A popkultúrában, már úgy cirka 50 éve jelen van. Semennyire nem új. Freddie Mercury-tól, Elton John-on át David Bowie-ig egy csomó ember nyiltan vállalta, hogy meleg és szólalt fel a melegjogok védelmében. Mióta Magyarországon Orbán van rezsimen jelent csak ez problémát. Ezért homofóbia.

2023. okt. 4. 10:42
 16/36 anonim ***** válasza:
18%
14, szerintem mi ugyanazon az oldalon állunk.
2023. okt. 4. 10:45
 17/36 anonim ***** válasza:
17%

#15 A gender téma, az lmbtq+BBQ mesék újkeletűek.

A homoszexualitást ne keverd a témába!

Ahogy megint az a kérdés amit ő jogosan feltett: azzal hogy "tesz" ezekre a témákra még miért lenne homofób?

Ha valaki magasról tesz a pókokra akkor araknofóbiás lesz? Nem, szimplán kijelenti, hogy nem érdeklik a pókok és nem is akar a pókfajtákkal foglalkozni.

Ugyanígy attól mert nem akarok ezekkel a témákkal foglalkozni még nem leszek homofób. Egyszerűen nem játszom a hülye játékotokat és kész!

2023. okt. 4. 10:48
 18/36 anonim ***** válasza:
25%
15# Szóval, ha nem érdekel valami, akkor rögtön fób leszek tőle? Mindig tanulok valami újat. Nem érdekel a forma 1, akkor forma1-fób is vagyok.
2023. okt. 4. 10:49
 19/36 anonim ***** válasza:
79%
14 az én gyerekemnél az fordul elő, hogy a városunkban működő 4 óvodából 2 bezárt, igy most nem keveset kell utaztatni a gyerekeket egy olyan helyre, ahol tömegnyomor van, mert nincs elég termük, hogy elhelyezzék őket normálisan, de ugyanúgy az én gyerekemmel fordult elő az is, hogy nyugdijba ment a helyi gyerekorvos és 20km-el arréb van csak egy olyan praktizáló, aki tudja fogadni a gyerekeket, de, mivel mindenki rájött, hogy csak ő van, ezért, ő meg nem kicsit lett túlterhelve. Ugyanúgy az én gyerekemet érinti az is, hogy a 20km-re lévő várost eddig vonattal meg tudtuk közeliteni, de most a MÁV felújitásoknak és pályabezárásoknak köszönhetően, autóhoz vagyunk kötve, ami ilyen benzinárak mellett érinti csak igazán az én gyerekemet! Fogalmatok sincs a politikai kommunikáción túl, hogy mit kell elviselnie egy gyereknek ebben az országban! És nem, nem a gender a gond, hanem minden más.
2023. okt. 4. 10:49
 20/36 anonim ***** válasza:
71%
18, Az a szerény vélemény, hogy, ha valakit nem érdekel a homoszexualitás és a meleg emberek jogvédelme, akkor az nem beszél új keletű nyugati eszményekről, főleg annak tudatáában, hogy a jogvédelem semennyire sem új keletű nyugati eszmény.
2023. okt. 4. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!