Az ilyenek mit szégyellnek tulajdonképpen: saját magyarságukat vagy az országot? És miért is?
Azért ez már tényleg sok, amit a bejegyzés szerzője elkövet. Azt írja "szégyen Magyarországról jönni, mert mindenki, ha ezt kimondom, azonnal Orbán Viktorra gondol és mindazokra a bűnökre, amelyeket Európa ellen jelenleg elkövet." Nála "a végleges törést a magyar kormány oroszpártisága okozta. Amikor Viktor belebújt Putyin s*ggébe és azóta sem talál ki belőle." Ezért "Nem tudtam büszkén azt mondani, hogy Magyarországról való vagyok. Mert szégyelltem. Nem tudatosan, hanem ösztönösen. Hát ezt is sikerült elérnie a 13 évnek!"
Szóval jobbos kormány alatt szégyenkezünk, balos alatt büszkélkedünk. Hogy is van akkor ez?
Attol, hogy szegyelli nem lesz valtozas, inkabb azzal foglalkozzon, a kulfoldi se mossa ossze a kormanyt a magyarsaggal. A sajat szemelyet Orbannal.
En se mosom ossze a nemeteket a n*cikkal, az angolokat a rabszolgasaggal, a muszlimokat a terroristakkal stb.
Hidd el a "Nyugat" is mocskos, csak jobban eteti a lakoit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!