Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy néz ki november végéig...

Úgy néz ki november végéig megjönnek az EU-s pénzek, mi várható?

Figyelt kérdés
Visszamegy az €/Ft árfolyam 330 körülire?
2023. okt. 3. 11:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
Úgy néz ki?
2023. okt. 3. 11:04
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

1# úgy!

De majd várjuk meg élőbb...

Amúgy a kérdésre, ha tényleg megjönne a lóvé, tutira erősödne a forint... szerintem olyan 330-350 közé.

2023. okt. 3. 11:07
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Többet hallottam már ezt a "most már tényleg megjönnek az eus pénzek" szöveget, mint az asszonytól a szeretlek szót, pedig ő se fukarkodik vele.
2023. okt. 3. 11:09
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Ezt hol olvasod? Szerintem nincs esély hogy megérkezzen, de i tudja? Nem megy vissza 330FT-re az euró,
2023. okt. 3. 11:10
 5/21 A kérdező kommentje:
2023. okt. 3. 11:11
 6/21 anonim ***** válasza:
12%

" ha hozzájárulunk Ukrajna támogatásához"

Zsarolnak figyeled!

Megkapjuk azt ami úgyis járna, cserébe adósítsuk is el magunk hehe

[link]

2023. okt. 3. 11:15
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem most kva jól csinálja az EU, Deutch Tomisan, köpet egyet Orbánnal, majd aláállitja őt...
2023. okt. 3. 11:17
 8/21 anonim ***** válasza:
41%
A kérdés akkor egy az egyben süllyed el Orbánék zsebében, vagy azért még egy-két lombnélküli lombkoronasétányt építenek -e belőle?
2023. okt. 3. 11:18
 9/21 anonim ***** válasza:
50%
8, amekkora költségvetési hiányt sikerült nekik összehozni, teljesen mindegy ennek az országnak, pillanatok alatt fog eltűnni ez a pénz is.
2023. okt. 3. 11:23
 10/21 anonim ***** válasza:
65%

Ez még egyáltalán nem biztos. Csak a lapok írták meg, hogy állítólag belső források szerint ha sikerül megegyezni bizonyos feltételekben.

Ha jön ez az uniós pénz, akkor arra számítanék, hogy először inkább rontani fogják az árfolyamot az azt fékező tényezők felszámolásával, az alapkamat gyors csökkentésével, hogy a beérkező eurók több forintot érjenek. Eddig is ez volt a stratégia, ami logikus.

A forint erősödéséhez erősebb gazdaság kellene. Még ha egyszerre az egész összeg megérkezne, akkor is a hiány betömésére és a NER-es cégek kiszolgálására fogják felhasználni és elvileg béremelésekre, amiből meglátjuk mi lesz. Eleve nem egyszerre érkezik meg a pénz, ha adott esetben sikerül megegyezni, hanem évek alatt apránként.

2023. okt. 3. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!