🆘️ Ti megkaptátok novemberben a 181 ezer forintot a kormánytól?
Apósom hallotta Sényőn, hogy minden családnak küld 181 ezer forintot Orbán miniszterelnök úr minden hónapban.
Ő viszont nem kapta meg. Mikor folyósítják az összeget, egyáltalán igaz lehet az értesülése?
Nincs a telefonodon google?
"Havi 181 ezer forintot kap minden magyar család a támogatott rezsin keresztül. "
Mondta Orbán Viktor.
Rákerestem, de nem értem. Nem kaptam meg se az apósom, sem én.
Most mitévő legyek? Lehet késik? Postás hozza, vagy a polgármester? Azért is bosszantó,
mert mindig odafigyelünk rá, hogy időben kitöltsük és visszaküldjük a Nemzeti Konzultációt..
Már megint az apósod mondta?Ez már a 3.apósom mondta témájú kérdés amit én láttam:) Fogyatékkal élő apósod is meg te is ennyi a tényállás:D
Oktatást züllesztitek le mert a retkesekre szavaztok és aztán csodálkozunk hogy egyre több az értelmi gyagyás mivel sem szöveget értelmezni nem tudnak sokan sem pedig helyesen híbák nélkül írni a saját anyanyelvükön:D
Értelmezd amit az imádott vityusod mond meg a rendkívüli intellektussal bíró apósod is,ok?Ne csak ikszeljetek ész nélkül 4 évente...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!