Molnarmarcell21 kérdése:
Egészségügyi dolgozók, megkaptátok tavaly a beígért 500 ezer forintos jutalmat a járvány alatti munkátokért?
Figyelt kérdés
Ha nem vagy nem annyit, miért? Csak mert lehetett hallani, hogy nem mindenki jogosult.
Azt is írjátok meg, ha megkaptátok :)
Mire ment el a pénz?
2021. júl. 15. 14:11
1/14 anonim válasza:
Igen, megkaptam. Bútort vásároltunk belőle.
4/14 anonim válasza:
A szomszéd néni az egészségügyben dolgozik, megkapta. :)
5/14 anonim válasza:
Mindenki megkapta ... de miert is kerdezed? Kolcson akarsz kerni? :)))
6/14 anonim válasza:
Szomszédbácsi is megkapta..
Hegesztőt vett belőle,meg egy doboz pálcát hozzá.
7/14 anonim válasza:
Nem kapta meg mindenki. Én sem, pedig eü. dolgozó vagyok. A hiba abban volt, hogy már előre meg kellett volna mondani, hogy mely területen dolgozók kapják meg. Mert pl. az optometrista, az audiológus is eü. dolgozó. Én pl. gyógyászati segédeszköz eladó vagyok, de semmit nem kaptam. Pedig dőltek hozzám is a vásárlók fertőtlenítőért, egyébért, szóval úgy gondolom, én is részt vettem dolgozóként a járvány leküzdésében. De hát vannak egyenlők, meg egyenlőbbek...Félreértés ne essék, nem attól irigylem aki megkapta, mielőtt bárki is betalálna ezzel...De jó tudni, hogy felesleges volt tanulnom, az én szakmám semmit sem ér...
8/14 anonim válasza:
Végig lehet nézni, 8 oldal, ennyi fajta egészségügyi szakdolgozó van:
9/14 anonim válasza:
Abszolút nem kapta meg mindenki, hiába is próbálják az ellenkezőjét állítani a FIDESS-esek.
10/14 A kérdező kommentje:
És aki részmunkaidős vagy nyugdíj mellett dolgozik, annak is járt a teljes összeg?
2021. júl. 15. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!