Egészségügyi dolgozók, megkaptátok tavaly a beígért 500 ezer forintos jutalmat a járvány alatti munkátokért?
Ha nem vagy nem annyit, miért? Csak mert lehetett hallani, hogy nem mindenki jogosult.
Azt is írjátok meg, ha megkaptátok :)
Mire ment el a pénz?
Tulajdon képen egy eladó vagy.
A kereskedelemben dolgozók sem kaptak semmit,még soron kívüli védő oltást sem,pedig nap mint nap oroszrulettet 'játszottak'.
Ott azért többen megfordultak naponta mint egy sétapálcákat áruló üzletben,vagy sex shop-ban.
Tulajdon képen egy eladó vagy.
A kereskedelemben dolgozók sem kaptak semmit,még soron kívüli védő oltást sem,pedig nap mint nap oroszrulettet 'játszottak'.
Ott azért többen megfordultak naponta mint egy sétapálcákat áruló üzletben,vagy sex shop-ban.
Nem eladó vagyok, hanem egészségügyi szakember, és nem sétapálcát árulok. Látszik, mennyire képben vagy. Nem kaptam ajándékba a végzettségeimet, és folyamatosan járok továbbképzésekre is. 3 különböző eü. végzettségem van, amikért évekig tanultam. Úgyhogy nem, nem szexshopban dolgozom, és nem sétapálcát árulok(amit nem így hívnak különben).Azt mondjuk nem tudom, honnan találtad ki, hogy nálam hányan fordultak meg egy napaz üzletben. És mellesleg nem eladok, hanem segítek, tanácsot adok, betanítok, értékesítek. De ide lehet állni a pultba helyettem és csinálni. Óriási tévedés azt hinni, hogy valaki beesik az utcáról, és már tudja is mit kell itt csinálni.Tudod nem úgy van, hogy beszédül Gizi néni, kér egy "sétapálcát", hozzávágom, aztán jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!