🆘️ Ti megkaptátok novemberben a 181 ezer forintot a kormánytól?
Figyelt kérdés
Apósom hallotta Sényőn, hogy minden családnak küld 181 ezer forintot Orbán miniszterelnök úr minden hónapban.
Ő viszont nem kapta meg. Mikor folyósítják az összeget, egyáltalán igaz lehet az értesülése?
2022. dec. 9. 20:55
11/18 anonim válasza:
Én egymillió nyolcszázezret kaptam.
13/18 anonim válasza:
Én megkaptam, 8000-be kerül havonta a gáz és folyamatosan 27 fok van a házban.
14/18 anonim válasza:
“ Én megkaptam, 8000-be kerül havonta a gáz és folyamatosan 27 fok van a házban.”
1. Akkor majd az elszámolást várd meg
2. Az egyenlítő környékén vagy, vagy Ausztráliában?
15/18 anonim válasza:
"1. Akkor majd az elszámolást várd meg"
Elszámoláskor általában ők fizetnek nekem.
"2. Az egyenlítő környékén vagy, vagy Ausztráliában?"
Szarrá van szigetelve a ház. Ez volt az első dolgom miután megvettem. Előtte 30.000 felett volt a számla...
16/18 anonim válasza:
jófej az apósod... egy barátom mondja
17/18 anonim válasza:
Csak azok kapnak, akik Orbánra szavaznak, úgyhogy még több, mint 3 évet várnotok kell.
18/18 anonim válasza:
Aki Orbán egyetlen szavát is elhiszi, az hülyébb, mint itt az egyik versenyző apósa - pedig az sem egy gyenge eresztés!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!