A fidesz ennyire birkának nézi a szavazóit?
Komolyan mondom, ma a kormányzati tájékoztatás a legsilányabb bulvár lapok szintjén van...
49,50 Pont ez a fidesz tempó :DD Milyen kérdés te puhapöcs?? Hogy hogy lehet svédországban ennyi gyilkosság meg lövöldözés??? Leírtam, 2 maffia harcol. Mellesleg kevesebb mint fele annyi a gyilkosság mint nálunk ezért eleve ezt kellene kérdezned nem? Logika nuku???? Mellesleg leírtam, hogy balesetekben is sokkal több a halálos áldozat nálunk, meg ahhoz képest, hogy 1 millióval többen élnek ott, évente mégis 40ezerrel kevesebb ember hal ott meg, vajon miért???? :DDD
És akkor téged az érdekel, hogy ott miért van lövöldözés?
Ott volt az öltönyös példa is, egész egyszerűen nem értem, miért vagytok ilyen szellemi absniclik, IQ gondolom mélyen 100 alatt...
Menjetek is, rántsatok rá, inkább mint billentyűzetet ragadjatok, mert abból csak facság jön ki...
Na pá aranyhalak :DD a pöfeteg akváriumában :DD
Mindegy hova léptek le, nem éppen arról szól a konteó világ, hogy jön a világszéles totális diktatúra. Tudod COVID meg oltások meg mindenki le lesz követve mert megy ki a készpénz a divatból
Érdekes hogy senkit nem zavart, hogy a mobiltelefonokon keresztül elég sokmindent tudhatnak rólatok, rólunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!