A fidesz ennyire birkának nézi a szavazóit?
Komolyan mondom, ma a kormányzati tájékoztatás a legsilányabb bulvár lapok szintjén van...
40
Azért válaszolhatnál normálisan arra amit kérdeztünk, ha te tényleg nem vagy agymosott. Nem érdekel Orbánod és Magyarország, az érdekel amire 2 napja egy kiértékelhető válaszod sincs. Szedd már össze magad végre. És igen, normális ember nem olvas telexet, 444-et, origot, mandinert, hvg-t. Várom a választ én is, ha te tényleg olyan olvasott csaj vagy.
41, not hvg-t sem olvas "normális" azaz baloldali ember?
Pedig a HVG nagyon nem fideszes
42
Nem arra értettem.
De a kérdező 3 napja nem képes válaszolni arra amit ketten is kérdeztünk. Az ilyen demokrata nyuszikák már csak ilyenek.
43
Jajj, hát a válasz nem egyszer elhangzott. :D Tessék olvasni értőn
44
Dehogy hangzott el. Olyan csacsiságokat írtál, hogy tilos informálódni más tagállamokról, mert itthon állítólag bajok vannak. Te buta kislány, hát szabad ezt?
Tudod van egy kulturált, jó megjelenésű, jól szituált ember, akinek van egy folt az öltönyén.
Meg van a lecsúszott alkoholista, borvirágos arccal, koszos szakadt ruhában és a másik öltönyén lévő foltot tartja problémának, röhög, viháncol.
Erre mondom én azt, hogy az a folt össze nem hasonlítható a másik ember kinézetével.
Más szemében a szálkát sajátodban a gerendát sem. Nem véletlenül születtek ezek a magyar mondások.
Majd amikor a gyilkosságok száma népességarányosan NEM kevesebb, mint a fele lesz a magyar adatnak, hanem minimum kétszerese, majd akkor lesz valamiféle alapunk a svédekről véleményt nyilvánítani.
Addig meg pofa be és a 30eurós családi pótlékkal, (lengyeleknél 200), a lassan megszűnő amúgy is röhejesen alacsony munkanélkülivel, a tanárok alázásával, a környező országokat meghaladó élelmiszer árakkal, stb. illetve a nemzet bűnszervezet általi kirablásával foglalkozzatok szerintem.
Eddig vártam én is, de lelépek. Ott írtam le a kérdezőt végleg, amikor azt írta, hogy itthon is vannak gondok, és soha ne olvassak a külvilágról semmit. Mekkora diktatúrapárti bunkó, istenem...ez egy búra alatt tartaná az embereket.
Na csá hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!