Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz ennyire birkának...

A fidesz ennyire birkának nézi a szavazóit?

Figyelt kérdés

[link]

Komolyan mondom, ma a kormányzati tájékoztatás a legsilányabb bulvár lapok szintjén van...

2023. okt. 1. 08:41
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
65%

40

Azért válaszolhatnál normálisan arra amit kérdeztünk, ha te tényleg nem vagy agymosott. Nem érdekel Orbánod és Magyarország, az érdekel amire 2 napja egy kiértékelhető válaszod sincs. Szedd már össze magad végre. És igen, normális ember nem olvas telexet, 444-et, origot, mandinert, hvg-t. Várom a választ én is, ha te tényleg olyan olvasott csaj vagy.

2023. okt. 6. 00:05
 42/52 anonim ***** válasza:
53%

41, not hvg-t sem olvas "normális" azaz baloldali ember?

Pedig a HVG nagyon nem fideszes

2023. okt. 6. 09:04
 43/52 anonim ***** válasza:
65%

42

Nem arra értettem.

De a kérdező 3 napja nem képes válaszolni arra amit ketten is kérdeztünk. Az ilyen demokrata nyuszikák már csak ilyenek.

2023. okt. 7. 07:37
 44/52 A kérdező kommentje:

43

Jajj, hát a válasz nem egyszer elhangzott. :D Tessék olvasni értőn

2023. okt. 7. 09:15
 45/52 A kérdező kommentje:

[link]

Már megint egy lövöldözés magyarországon, én már az utcára sem merek kimenni...

2023. okt. 7. 21:38
 46/52 anonim ***** válasza:
61%

44

Dehogy hangzott el. Olyan csacsiságokat írtál, hogy tilos informálódni más tagállamokról, mert itthon állítólag bajok vannak. Te buta kislány, hát szabad ezt?

2023. okt. 8. 07:49
 47/52 anonim ***** válasza:
61%
A DK ennyire birkának nézi a szavazóit?
2023. okt. 8. 09:11
 48/52 A kérdező kommentje:

Tudod van egy kulturált, jó megjelenésű, jól szituált ember, akinek van egy folt az öltönyén.

Meg van a lecsúszott alkoholista, borvirágos arccal, koszos szakadt ruhában és a másik öltönyén lévő foltot tartja problémának, röhög, viháncol.

Erre mondom én azt, hogy az a folt össze nem hasonlítható a másik ember kinézetével.

Más szemében a szálkát sajátodban a gerendát sem. Nem véletlenül születtek ezek a magyar mondások.

Majd amikor a gyilkosságok száma népességarányosan NEM kevesebb, mint a fele lesz a magyar adatnak, hanem minimum kétszerese, majd akkor lesz valamiféle alapunk a svédekről véleményt nyilvánítani.

Addig meg pofa be és a 30eurós családi pótlékkal, (lengyeleknél 200), a lassan megszűnő amúgy is röhejesen alacsony munkanélkülivel, a tanárok alázásával, a környező országokat meghaladó élelmiszer árakkal, stb. illetve a nemzet bűnszervezet általi kirablásával foglalkozzatok szerintem.

2023. okt. 8. 11:34
 49/52 anonim ***** válasza:
65%
Na ez így unalmas.Egy tök egyszerű kérdésre nem tudott egész héten válaszolni. Ez ám a haladás :D Na csáó Cicuska :*
2023. okt. 8. 19:58
 50/52 anonim ***** válasza:
61%

Eddig vártam én is, de lelépek. Ott írtam le a kérdezőt végleg, amikor azt írta, hogy itthon is vannak gondok, és soha ne olvassak a külvilágról semmit. Mekkora diktatúrapárti bunkó, istenem...ez egy búra alatt tartaná az embereket.

Na csá hülyegyerek.

2023. okt. 9. 10:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!