Az EU migránsellenes lett, a magyar kormány pedig most be akar hozni 500 ezer migránst. Elvesztheti így a Fidesz a szavazóit?
Majd a nagy ember ... propagandája elmagyarázza, hogy a mi migránsaink nem olyanok, mint a ti migránsaitok.
Akiket ide hoznak, azok itt nem fognak csajozni, remete életet fognak folytatni, és miután a feladatukat elvégezték visszamenne a hazájukba.
Várj türelmesen, mindjárt itt lesznek a szócsövek (v.ö.: Megafon)
visszamennek
Már itt is van egy közülük.
1 én kimondottan jókat virulok rajta, mikor egyre több hir jön az országból, hogy mikor, milyen balhé, feljelentés volt, amiért migráncsnak néztek bevándorlókat a magyar és "nagyon helyesen" megvédik az emberek magukat :D
bár ne lett volna 5 évig a nem leszünk bevándorlóországésjogavantudnihogymirekészülBrüsszel kampány.
Semmiképp. A fideszes ilyenkor egy kicsit lefagy, aztán teljes meggyőződéssel mondja vissza a propagandát: ezek a migránsok jó migránsok, ráadásul nem lenne szükség rájuk, ha a büdös lipsik nem hagynák el Magyarországot, továbbá a gazdasági fellendülésünk biztos jele, ha már külföldről kell embereket hoznunk, mert több a munka, mint a munkás.
Ezek szó szerint nem képesek kritikát megfogalmazni a Fidesszel szemben, viszont profi módon változtatják a valóságot.
2 ehhez nem kell propaganda, csak látni az orrunknál tovább.
Annyira vagyok fideszes, hogy 2010-ben el is mentem az országból.
Dolgozni, kicsit jobb élet reményében.
De a ti olvasatokban külföldön pont ugyanolyan migráns vagyok, mint azok akik molesztálják a helyi lányokat/nőket, esetleg meg is erőszakolják vagy meg is ölik őket.
Természetesen nem mind ilyen, csak kis százalékuk, de ez szerintetek nem létezni, mert nem az orrotok előtt történik, viszont ha szóvá teszem, akokr mindjárt én is pontosan ugyanolyan vagyok.
Persze 1 biten csak 2 szín, 2 állapot ábrázolható.
"unalmas már sokadjára leírni, hogy a vendégmunkás és a migráns nem ugyanaz."
Ti nem untátok,hogy orbán nem tett közöttük különbséget az elmúlt 10 évben?
6. Te pont olyan alternativ valosagot hozol letre a sarkos leegyszerűsitő gondolkodasoddal mint a másik oldal.
Szimplan ostobasag, hogy általanositasz es tudni véled, tenykent közlöd hogy a másik oldal mit gondol szerinted.
Pont ugyanolyan 2 bites fekete fehéren gondolkodas, ami tök általános mindket oldalon.
Eleg csak olvasgatni itt.
"Az EU migránsellenes lett, a magyar kormány pedig most be akar hozni 500 ezer migránst"
Ezt nem értem, ha te elmész pl Angliába vagy épp Amerikába dolgozni, akkor te nem migráns leszel, csak vendégmunkás, de aki ebbe az országba jön dolgozni az egyből migráns lesz?
Értem én hogy azon megy a para, hogy jön ide vendégmunkás, de ez minden országban megesik. Mégis csak ti lázadoztok emiatt, a német meg a többi miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!