Szoktátok nézni az Élő Kormányinfót?
Figyelt kérdés
#Gulyás Gergely #kormányinfó #Szentkirályi Alexandra #Élő Kormányinfó #Nyugdíjkiegészítés lesz, benzinárstop nem - Kormányinfót tartott Gulyás Gergely #TikTokozó kormányszóvivő
2023. szept. 28. 17:18
2/9 anonim válasza:
Nézném ha nem mindig ugyanarról szólna, szidják Brüsszelt és a migráció , ez a két téma.
3/9 anonim válasza:
Nem. A legfontosabb dolgokat általában utána mindenhol lehozzák külön cikkben.
4/9 anonim válasza:
Csak a 444/24.hu összefoglalót
7/9 anonim válasza:
Utoljára évekkel ezelőtt a kovidnak nagyon az elején néztem, amikor még a Nyunyóka néni volt benne, de hamar rájöttem, hogy egy agysorvasztó baromság. Szóval nem.
8/9 anonim válasza:
Soha nem nézek ilyen náci hiradókat. És az ezekről szóló ellenzéki beszélgetéseket is kihagyom, mert azzal is csak az ostobaságot terjesztik.
9/9 anonim válasza:
#6 először én is kormányfőt olvastam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!