Nem gáz, hogy Gulyás Gergely kis híján nevetőgörcsöt kapott Prigozsin halála kapcsán a kormányinfón?
Nem gáz szerintem...legalább is én szerintem, én nem háborodok fel ezen.
Prigozsin egy tömeggyilkos és nem csak Ukrajnában, hanem Szíriában és Afrikában is "dolgozott" rendesen. Tőlem bárki úgy röhöghet rajta, ahogy csak akar, engem nem háborít fel.
Mondjuk elég érdekes dolog volt ez az egész.
1. Prigozsin Putyin áldásával vagy felszólítására a Wagnerrel Szíriában és sok más országban gyilkolászott, ami nagyban hozzájárult a menekültáradathoz.
2. A menekültáradatból migránsválságot csinált Orbán, és erre építette fel a kampányát, aminek a hatalmát is nagyban köszönhette (Tehát Putyinnak és Prigozsinnak lehet hálás)
3. Putyinnal mélyíti a szövetséget, az eredeti szövetségeseit (NATO, EU) elárulja, Putyint támogatja.
Ennyire migránsellenes. Ő az, akinek a legjobban kellenek a migránsok, ill. bárki, aki ellen gyűlöletháborút lehet indítani - lehetőleg a kereszténység nevében persze.
Tehát ha Gulyás "kiröhögi", akkor már hirtelen Prigo egy szegény szerencsétlen halott ember csak.
Na ilyen a liberális tudathasadásos állapot, hogy nem tudják ilyenkor melyik kézbe harapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!