A karma visszaütött Orbánra?
Figyelt kérdés
Mindig Gyurcsánnyal kampányol, hogy Gyurcsány idejében milyen rossz volt, most meg 10x rosszabb.2023. júl. 27. 11:09
1/14 anonim válasza:
Nem a karmának, hanem az országnak kellene és nem visszaütni, hanem a rohadt kövér hasát ütni.
2/14 anonim válasza:
Neked 10X rosszabb, de nem mindenkinek
4/14 anonim válasza:
Orbán Viktor manipulál, Orbán Viktor időzít. Orbán Viktort nem érdeklik a törvények, önkényesen hoz szabályokat. Orbán Viktor azt akarja, hogy te köszönj neki elsőre. Orbán Viktor nem ismeri a semlegesség fogalmát, Orbán Viktor ellenségként tekint és kezel mindenkit. Orbán Viktor mindig segíteni akar, noha, de, ezt a segítséget senki se kérte.
5/14 anonim válasza:
2: valóban, a NER-közeliek gazdagodnak továbbra is
6/14 anonim válasza:
Egy ősi indiai mondás szerint, ha a macska megsebesít, akkor az a karma.
7/14 anonim válasza:
Nekem minden szempontból jobb, mint Gyurcsány idején volt. Magasabb a fizetésem, több a vagyonom, stb.
8/14 anonim válasza:
7-es
Az a kormány érdeme, ha az ember idővel fejlődik? :D Nem tudtam... :D
9/14 anonim válasza:
7: mivel elég sok idő eltelt azóta, ezért mi ezen a furcsa?
10/14 anonim válasza:
Többet keres bazzeg, mint 10éve. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de elég meredek lenne, ha valaki 10éve ugyan ott ülne, ugyan azon a munkahelyen, ugyan akkora fizetésért, ugyan abban a beosztásban, 0 előléptetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!