Lehetséges hogy ez az egész migrációs folyamat és a terrorizmus, a keresztes háborúk elleni visszavágás?
"A karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve minden, ami történik a világban, az maga egy következmény, vagyis valamilyen oknak az okozata."
Megjegyzés képpen elárulom, én magam bevándorlás ellenes vagyok és nem hiszek abban, hogy ők be tudnának illeszkedni a vallásuk miatt, ugyanis felettük az ember nem hozhat törvényt, csak Allah.
'Ezt úgy hívják, hogy Kalergi terv.'
Az egy páneurópai tervezet, köze nincs a vázolt szituhoz :)
A keresztes háborúk csak egy a keresztény vallás és papjai által elkövetett ocsmány dolgok köréből (én ezért is vagyok ateista, meg azért is, mert a vallásos babonák egyáltalán nem érdekelnek), de azért azt nem kellene elfelejteni, hogy a muszlimok a betolakodók az ún. szent földön, tehát ilyen szempontból jogos volt a kiszorításukra indított kezdeményezés.
Tehát: ki szelet vet-vihart arat, avagy ezt a karma-folyamatot, amiről írtál, a muszlimok indították el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!