Néhány pohár ital után az emberek többsége kiröhögi az LMBTQ-t?
Figyelt kérdés
Vagyis hivatalosan persze megy az érzékenyítés és az elfogadás, milyen menő dolog a nemváltás, ezért elismerés jár, de ez sokszor csak képmutatás. Egy kis alkoholszint után már rögtön előkerül a valódi hozzáállás is, mert valahol természetes, hogy a többség idegenkedik az azonos neműek közötti szextől vagy attól, hogy valaki ne tudja magáról, hogy fiú vagy lány. Az LMBTQ szerintem kiapadhatatlan humorforrás.2023. szept. 28. 14:15
11/24 anonim válasza:
Na ez igazán derék, proli magyaros megközelítés. Borsodi szitu, igaz?
12/24 anonim válasza:
"valaki ne tudja magáról, hogy fiú vagy lány"
Az LMBTQ-ból ez kikre vonatkozik?
13/24 anonim válasza:
Kérdezek tőled egy jót: részegen a melegek meggyűlölik magukat?
14/24 A kérdező kommentje:
A genderfluid-ok. Ők akik egyik nap fiúnak érzik magukat, másnap lánynak. Még van is rá vicc, hogy nem genderfluid, hanem kenderfluid. :))
2023. szept. 28. 15:06
15/24 anonim válasza:
Ezek a fasiszta viccek nem viccesek. Lehet hogy ezért nem vagyok széljobber :D
16/24 anonim válasza:
Nem kell az ilyesmihez alkohol, elég ha összejön 1-2 gyökér, akinek nincsen élete, szexuális élete meg pláne és ilyeneket próbálja pótolni.
Ha félévenként valamit tudna teljesíteni, akkor meg könyörög az asszonynak, hogy engedje análisan.
17/24 anonim válasza:
Kérdező, ha röhejesnek tartod, miért vágod ennyire?:D
Nekem az a gyanúm, hogy elég sok időt töltesz ezzel a témával. Miért?
18/24 anonim válasza:
Neked lmbtq fétised van? Miért foglalkozol ennyit ezzel a témával?
19/24 anonim válasza:
Nem, csak a tahó bunkók, akiknek már csak ezért sem kéne alkoholt fogyasztaniuk.
20/24 anonim válasza:
Nem tudom, de nem is érdekel. Őszintén szólva már a homofóbia is gusztustalan, alkoholizmussal párosítva pedig egyenesen hánytató.
Átlag magyar vidéki szint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!