Orbán hazudott?
Figyelt kérdés
Azt mondta, aki nem oltat annak vége!
Ennek ellenére oltatlan ismerős egy se szagolja alulról az ibolyát, oltott igen!
2023. szept. 26. 22:11
2/29 A kérdező kommentje:
2023. szept. 26. 22:15
3/29 anonim válasza:
Kérdező, a videón Orbán nem is szerepel.
4/29 A kérdező kommentje:
2023. szept. 26. 22:17
5/29 A kérdező kommentje:
3
Nem, de te már leszerepeltél!
2023. szept. 26. 22:18
6/29 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt, ez a szokásos ostoba aki nem tud értelmes kérdést kiírni aztán meg mocskol mindenkit!
7/29 anonim válasza:
#3 a legvégén szerepel, és bizony szó szerint ezt mondta. De volt egy még tenyérbemászóbb pasas, aki kb mosolyogva mondta hogy így vagy úgy (oltással vagy anélkül) de szeptemberre (2021) mindenki elkapja a vírust.
8/29 anonim válasza:
Nem tudom, de fura. Én is ismerek csomó oltatlant, és élnek. Sőt, én is oltatlan vagyok, és kb beteg se voltam. Max valami influenza szerű enyhe valami.
9/29 anonim válasza:
Kérdező, jegyezd meg egyszer és mindenkorra:
A politikus nem hazudik, szándékosan téved. :)
10/29 A kérdező kommentje:
8
Akkor az ótásban vót "valami" csalafintaság.
2023. szept. 26. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!