Megduplázódott a muszlimok száma Magyarországon az
elmúlt 20 évben, miközben feleződött a katolikusoké.
Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Az hogy feleződött a katolikusnak vallóak számam szerintem csak nem divat. Úgysem vallásos valójában senki a férek közül. Hát most a mai modern természettudományos iskolákból kikerülve ki hiszi el, hogy egy idős szakállas bácsi teremtette a világot 7 nap alatt? Aki ráadásul a fiát is elküldte, aki kiszabadíthatta volna magát, de nem tette és a zsidók kivégezték. Nem csoda hogy ennyi antiszemita van. Mindegy. De magában a vallásban ki hisz már teljes szívéből??
Viszont azt, hogy ennyire sok lett a muszlim nem igazán értem.
Még rákérdeznék a kaolikus vallásra. Ha valaki egy ilyen nápszámláláson katolikusnak vallja magát az miért is ciki? Szomszéd nem tudja meg [link]
Nem erőltetem. Olvastam a cikket. Ott van a címében is ér nem értettem miért van. A hiteles telex címezte így és meg ugye nem értelmezem a független média cikkeit és kérdeztem hogyan lehet ez?
2023. szept. 26. 20:40
12/23 anonim válasza:
A buddhisták száma is érdekelne...
2023. szept. 26. 20:42
13/23 nokid válasza:
Honnan veszed hogy szakállas bácsi...?
2023. szept. 26. 20:49
14/23 anonim válasza:
"Nem tudom én sem a konrkát számokat ezért is tettem fel a kérdést"Érdekes, mert az általad linkelt cikkből írtam, amit:
a 2001-esen is 1,5 millió nem vallásos volt, most a vallásos helyett sokan a nem válaszolokat választották.
2404-gyel többen vallották iszlám hitűnek magukat tavaly, mint 2011-ben.
2023. szept. 26. 21:21
15/23 anonim válasza:
Amúgy szerintem ennél több muszlim él Magyarországon. Van egy csomó arab, török vendéglátóhely, arab élelmiszerbolt, kereskedö. Népszámlálóként például egy magyarul tökéletesen beszélő Iránból ideköltözött perzsa fiatalasszonnyal találkoztam Budapesten. Emlékeim szerint nem mondta meg a vallását, meglehet, hogy perzsaként ő is muszlim. Zsidóból sem csak annyi van, ami a statisztikában szerepel.És a fiatalok jellemzően nem vallásosak. Gondolom aki magyarként lett muszlim, azok között is akad olyan, akit kiskorában megkereszteltek.
2023. szept. 26. 21:43
16/23 anonim válasza:
#16 Ezért volt 3,9 millió nem válaszoló.
2023. szept. 26. 21:46
17/23 anonim válasza:
A valás az csak pénz le huzás és ezt ma már mindenki láttja szerinted a templomok miböl élnek adóforitokbol.Itt az van baj mindenkinek van hobija csak arra nem vizet az állam mint a valásra aki nem valásos milyen alapó adják az egyháznak a pénzt adóforitjait kész vicc szinte már sátáni az egész.
2023. szept. 26. 22:12
18/23 anonim válasza:
"aki magyarként lett muszlim, azok között is akad olyan, akit kiskorában megkereszteltek"
És akkor? A jelenlegi helyzet volt a kérdés.
2023. szept. 27. 07:30
19/23 anonim válasza:
Mióta idős szakállas bácsi az Isten? Csak Michelangelo torz pápás istenképében. A Biblia egyáltalán nem beszél Isten kinézetéről, sőt Jézus azt mondja a samáriai asszonynak, mikor arról érdeklődik hol kell imádni Istent, Isten lélek és akik őt imádják lélekben és igazságban imádják, sőt Mózes is csak az égő csipkebokrot látta. A keleti egyházban is soha nem ábrázolják az Atyaistent ilyen csak a romanista egyháznak jutott az eszébe, a zsidók meg kifejezetten tartózkodtak a képi ábrázolástól, amúgy is benne van a Tízparancsolatban. A teremtést sem úgy értelemezik sokan, ahogy Ön elmondja, Ön nagyon provokatívan és már elnézést nagyfokú tudatlansággal is áll a kérdéshez.
2023. okt. 1. 11:53
20/23 anonim válasza:
Ja és a másik nem a zsidók végezték ki Jézust, mert pallosjoguk sem volt, igen a Szanhedrin átadta a római hatóságnak és felhergelték a tömeget, de Pilátus kezében volt a döntés joga. Az antiszemitizmus meg XIX. századi fogalom, hát rengeteg hiányosság van az Ön hozzászólásában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!